ΑΚΕΛ σε ΚΕ: Ο ΔΗΣΥ το μόνο που ξέρει είναι να οργανώνει φαγοπότια τραπεζιτών

Κόντρα μεταξύ Κυβέρνησης και ΑΚΕΛ ξέσπασε για το θέμα της ακρίβειας.

Το ΑΚΕΛ με γραπτή δήλωση απαντά στον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Μάριο Πελεκάνο, λέγοντας ότι «ο Συναγερμός χαμπάρι δεν έχει για το τι συμβαίνει στα οικονομικά των νοικοκυριών και των μικρομεσαίων του τόπου».

Αυτούσια η απάντηση

Διερωτάται κανείς αν τα στελέχη της κυβέρνησης πληρώνουν ρεύμα, αν βάζουν βενζίνη κι αν αγοράζουν τα βασικά για ένα νοικοκυριό, σε

αυτή την χώρα ή από κάπου αλλού. Διερωτάται κανείς αν έχουν συναίσθηση ότι στη χώρα που κυβερνούν για εννιά χρόνια δεκάδες χιλιάδες πολίτες δυσκολεύονται να αγοράσουν τα απαραίτητα για το πασχαλινό τραπέζι. Η ακρίβεια εξελίσσεται σε χιονοστιβάδα που σαρώνει το βιοτικό επίπεδο της κυπριακής κοινωνίας κι ο Συναγερμός βάζει τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο να λέει στους πολίτες με πάσα σοβαρότητα ότι διάγουν ζωή χαρισάμενη.

Ένα είναι το σίγουρο. Τα μόνα οικονομικά που ξέρει ο Συναγερμός είναι πώς να οργανώνει τα φαγοπότια των τραπεζιτών και των μεγαλοεπιχειρηματιών στις πλάτες του κυπριακού λαού. Για το τι συμβαίνει στα οικονομικά των νοικοκυριών και των μικρομεσαίων του τόπου χαμπάρι δεν έχει.

Σημειώνεται ότι, νωρίτερα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος με γραπτή δήλωση απάντησε στις δηλώσεις του Γενικού Γραμματέα του ΑΚΕΛ σχετικά με την ακρίβεια στην Κύπρο.

Διαβάστε επίσης: 

ΚΕ σε ΑΚΕΛ: Το 2013 οι ευάλωτοι στοιβάζονταν έξω από τα κοινωνικά παντοπωλεία

ΓΓ του ΑΚΕΛ: Ανάγκη για μέτρα στήριξης σε 200.000 περίπου πολίτες

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΑΚΕΛ, ΔΗΣΥ,akel, disy