ΑΚΕΛ: Εξαγγελίες του ποδαριού για να εξυπηρετηθεί η προεκλογική Χατζηβασίλη

Ανακοίνωση εξέδωσε το ΑΚΕΛ σχετικά με την αξιοποίηση του παλαιού ΚΕΝ στην Γεροσκήπου και του αγροκτήματος της Γεροκηπιάς.

Αυτούσια η ανακοίνωση: 

Είναι με έκπληξη και ιδιαίτερη ανησυχία που παρακολουθούμε τις τελευταίες μέρες δημοσιεύματα σε αρκετά ΜΜΕ που αναφέρουν ότι «προχωρούν οι διαδικασίες για την αξιοποίηση του παλαιού ΚΕΝ στην Γεροσκήπου και του αγροκτήματος της Γεροκηπιάς», ότι έχει βρεθεί ιδιώτης επενδυτής και «σε μία από τις επόμενες

συνεδρίες της ολομέλειας του Δημοτικού Συμβουλίου αναμένεται να ληφθεί απόφαση για τις χρήσεις των δύο χώρων, ώστε να μπορέσουν να προχωρήσουν οι διαδικασίες». Η αξιοποίηση του αγροκτήματος της Γεροκηπιάς και του παλαιού ΚΕΝ είναι ζητήματα πρωταρχικής σημασίας για την πορεία του Δήμου Ανατολικής Πάφου και πρέπει να αντιμετωπιστούν με τη δέουσα σοβαρότητα, μακριά από τις όποιες μικροπολιτικές σκοπιμότητες ενόψει των Δημοτικών εκλογών της 9ης Ιουνίου 2024.

Είναι άξιον απορίας γιατί ο Δημαρχεύων και υποψήφιος Δήμαρχος Κυριάκος Χατζηβασίλης, τέσσερις μόλις μήνες πριν από τις Δημοτικές Εκλογές, βεβιασμένα επιδιώκει να προδεσμεύσει με αποφάσεις για τόσο σοβαρά ζητήματα κομβικής σημασίας για την ίδια την εξέλιξη του Δήμου, το νέο Δημοτικό Συμβούλιο το οποίο θα προκύψει με τον Δήμο Ανατολικής Πάφου. Στη βάση ποιων μελετών και ποιων δεδομένων θα κληθεί το νυν Δημοτικό Συμβούλιο να τοποθετηθεί;

Είναι γι΄ αυτό τον λόγο που καλούμε το Δημοτικό Συμβούλιο Γεροσκήπου, στο διάστημα που απομένει μέχρι τη λήξη της θητείας του, να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να ενεργεί με τη δέουσα σοβαρότητα. Ειδικότερα, να αποφύγει τη λήψη βεβιασμένων αποφάσεων για πολύ σοβαρά θέματα, όπως είναι η αξιοποίηση του παλιού ΚΕΝ και του Αγροκτήματος της Γεροκηπιάς, τέσσερις μήνες πριν από τις Δημοτικές Εκλογές.

Καλείται επίσης ο Δημαρχεύων και Υποψήφιος Δήμαρχος Κυριάκος Χατζηβασίλης να σταματήσει να ενεργεί πρόχειρα, χωρίς σχέδιο και χωρίς προετοιμασία. Το όψιμο ενδιαφέρον του για τον Δήμο από την ημέρα εξαγγελίας της υποψηφιότητάς του, οι βεβιασμένες κινήσεις εντυπωσιασμού και επικοινωνιακής τακτικής, δεν μπορούν να καλύψουν τα κενά και την αδράνεια, που είναι χαρακτηριστικά της θητείας του ως Δημαρχεύων Γεροσκήπου.

Διαβάστε επίσης:

Προχωρούν οι διαδικασίες για την αξιοποίηση του παλαιού ΚΕΝ στην Γεροσκήπου

Υποψηφιότητα για Δήμο Ανατολικής Πάφου από Κυριάκο Χατζηβασίλη

Keywords
Τυχαία Θέματα