Αίθριος ο καιρός σήμερα-Πιθανόν βροχές το Σαββατοκύριακο

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σύμφωνα με την Μετεωρολογική Υπηρεσία, σήμερα, ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά μέχρι νοτιοανατολικοί, ασθενείς και παροδιά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 21

στα δυτικά και στα βόρεια παράλια και γύρω στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, θα παρατηρούνται αυξημένες χαμηλές νεφώσεις, ενώ τοπικά τις αυγινές κυρίως ώρες ενδέχεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 2 με 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 στα παράλια και γύρω στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Το Σαββατοκύριακο, αυξημένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται δεν αποκλείεται να δώσουν τοπικά μεμονωμένη ελαφρά βροχή. Τη Δευτέρα, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά σύντομα αναμένονται αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση το Σάββατο και μη αξιόλογη μεταβολή την Κυριακή και τη Δευτέρα, για να κυμανθεί λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Keywords
Τυχαία Θέματα