Αιμοδοσία Σ.Δ.Κ.Κ. στη μνήμη του Άθου Χριστοδούλου

Αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου στο Ολυμπιακό Μέγαρο στη Λευκωσία, από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κύπρου, η οποία ήταν αφιερωμένη στον Διεθνή Διαιτητή Άθω Χριστοδούλου, ο οποίος έχασε τη ζωή του νικημένος από την επάρατη νόσο.

Στην αιμοδοσία, η οποία διοργανώθηκε για πρώτη φορά από τον Σ.Δ.Κ.Κ., συμμετείχαν περισσότερα από 20 άτομα, ενώ ο σκοπός είναι όπως θεσμοθετηθεί και να πραγματοποιείται κάθε χρόνο.

Το

Γραφείο Τύπου της ΚΟΚ, μετά την ολοκλήρωση της αιμοδοσίας, επικοινώνησε με τον πρόεδρο του Σ.Δ.Κ.Κ. κ. Μάριο Κυπριανού, ο οποίος μας ανέφερε:

«Είναι η πρώτη φορά που ο σύνδεσμος μας πραγματοποιεί την αιμοδοσία και είναι με μεγάλη μου χαρά που είδα αρκετό κόσμο, τόσο συνάδελφους όσο και άλλους ανθρώπους, που ήρθαν εδώ και συμμετείχαν στην αιμοδοσία. Και θα ήθελα να τους ευχαριστήσω για την παρουσία τους. Ο σκοπός μας είναι όπως αυτή να είναι η πρώτη από τις πολλές αιμοδοσίες που θα πραγματοποιηθούν από τον σύνδεσμο μας. Παράλληλα, γίνονται αρκετές ενέργειες από τον Σ.Δ.Κ.Κ. για περισσότερες εκδηλώσεις που θα γίνουν στο μέλλον, για τις οποίες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερο στάδιο».

Keywords
Τυχαία Θέματα