Άγριος καβγάς στην εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη

Χθες το μεσημέρι προς το τέλος της εκπομπής Αποκαλυπτικά, ο Μένιος Φουρθιώτης είχε ως θέμα τις άδειες των ιδιωτικών καναλιών πανελλαδικής εμβέλειας. Η απόφαση της κυβέρνησης να ρίξει «μαύρο» σε τέσσερις συχνότητες προκαλεί αγωνία και φόβο σε χιλιάδες εργαζομένους από των χώρο των media που θα μείνουν άνεργοι.

Στο πάνελ βρέθηκαν μεταξύ άλλων η Τάνια Ιακωβίδου και ο Γιάννης Σηφάκης. Ο διάλογος μεταξύ τους έγινε έντονος, ενώ όσο περνούσε η ώρα τα αίματα άναψαν για τα καλά. «Αφού όπως υποστηρίζετε τα κανάλια είναι παράνομα εσείς τότε γιατί

είστε εδω; Και γιατί μιλάτε; Είστε η χειρότερη μπλεγμένη κυβέρνηση όλων των εποχών που πετάτε στους δρόμους όλους αυτούς τους ανθρώπους. Θα έπρεπε να ντρέπεστε. Ο κόσμος που σας έφερε στην εξουσία, θα σας ρίξει», είπε έξαλλη με όσα άκουγε η Τάνια Ιακωβίδου.

Στη συνέχεια όμως ανέβηκαν κι άλλο οι τόνοι καθώς η δημοσιογράφος αποκάλεσε στον αέρα της εκπομπής τον Γιάννη Σηφάκη ηλίθιο. «Καίγομαι βρε ηλίθιε για όλους αυτούς τους ανθρώπους που θα γίνουν άνεργοι». Αμέσως ο Μένιος Φουρθιώτης θέλοντας να ηρεμήσει τα πνεύματα, διέκοψε τη ροή της θεματολογίας πηγαίνοντας σε διαφημίσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα