Άγρια συμπλοκή στη Λευκωσία – Ανέσυραν όπλα και σμίλες

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής, γύρω στις 20:45 στη Λευκωσία. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, 63χρονος ενώ ετοιμαζόταν να κατεβεί από το όχημά του και να μεταβεί στην πολυκατοικία που διαμένει, εντόπισε ένα όχημα σταθμευμένο στη διπλανή πολυκατοικία με δυο άτομα μέσα σε αυτό. 

Tην ίδια ώρα εντόπισε άλλα δυο άτομα που κλωτσούσαν την πόρτα εισόδου της πολυκατοικίας. 

Ο 63χρονος μετέβη στο όχημα και ρώτησε τους επιβαίνοντες τι συμβαίνει, δεν του απάντησα, και ένας εκ των δυο κατέβηκε από το όχημα και αρχίσει να χτυπάει την πόρτα του οχήματος του 63χρονου. 

Μετά
το περιστατικό, τα άτομα τα οποία κλωτσούσαν την πόρτα εισόδου της πολυκατοικίας επέστρεψαν στο όχημα και έφυγαν από το σημείο. 

Με την παρέλευση 40 περίπου λεπτών, oι δράστες επέστρεψαν στο σημείο με τρία οχήματα και τη συνοδεία άλλων 12 ατόμων, τα οποία έψαξαν και εντόπισαν στην είσοδο της πολυκατοικίας τον 63χρονο μαζί με τον οποίον βρίσκονταν άλλα τέσσερα πρόσωπα.

Ο ένας εκ των 12 ανέσυρε όπλο και σημάδευε έναν εκ των τεσσάρων που βρίσκονταν μαζί με τον 63χρονο. 

Ο 63χρονος εκείνη τη στιγμή έριξε σμίλες προς το μέρος του ατόμου που κρατούσε το όπλο, με αποτέλεσμα το όπλο να πέσει στο πάτωμα. 

Επιπλέον, ο 63χρονος ανέσυρε και κυνηγετικό όπλο και πυροβόλησε στον αέρα, με αποτέλεσμα να τραπούν σε φυγή οι 12 που είχαν μεταβεί εκεί. 

Στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία, όπου εντόπισε 27 πλήρη φυσίγγια πυροβόλου όπλου, κομμάτια από γεμιστήρα, ξύλα και άλλα αντικείμενα που παραλήφθηκαν μαζί με το κυνηγετικό όπλο. 

Ένα εκ των τριών οχημάτων που χρησιμοποίησαν τα 12 πρόσωπα, εντοπίστηκε γύρω στις 22:30 και ανακόπηκε, ωστόσο ο συνοδηγός κατάφερε να διαφύγει. 

Μέσα σε αυτό βρίσκονταν ένα Σύρος, ένας Τούρκος και ένας Ελληνοκύπριος, οι οποίοι και συνελήφθησαν. 

Λίγο αργότερα εντοπίστηκε και ο συνοδηγός στην κατοχή του οποίου βρέθηκε μαχαίρι με λεπίδα 15 εκατοστών.

Ο συνοδηγός συνελήφθη

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση. 

Keywords
Τυχαία Θέματα