Αγωνία στον ΠΑΣΠ για τους κόκκινους φακέλους

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 μίλησε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑΣΠ, Σπύρος Νεοφυτίδης αναφορικά με την έρευνα που γίνεται για τους κόκκινους φακέλους.

Τι είπε: 

Για την έρευνα που γίνεται για τους κόκκινου φακέλους: «Γνωρίζουμε αυτά τα πράγματα, αγωνιούμε. Βλέπουμε τώρα ότι το νέο ΔΣ της Επιτροπής Δεοντολογίας το πήρε πιο ζεστά το θέμα και μας χαροποιεί. Αναμένουμε να δούμε μέσα από αυτές τις καταγγελίες το πως θα πάνε οι έρευνες. Κρατάμε μικρό καλάθι και ελπίζουμε να υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα. Είναι ευχάριστο

που υπάρχει μια κινητοποίηση».

Αν ενημερώνονται τα μέλη του ΠΑΣΠ για τις εξελίξεις: «Είναι από την πρώτη στιγμή ενήμεροι. Όλοι έχουν στη διάθεσή τους την εφαρμογή red button. Τα μέλη μας γνωρίζουν πολύ καλά τι γίνεται και τους κινδύνους που διατρέχουν. Είσαι ένοχος όταν ξέρεις και δεν το αναφέρεις και αυτό οφείλουν να το γνωρίζουν τα μέλη μας».

Για το θέμα με τη Νομική Υπηρεσία: «Είχαμε μια συζήτηση με τον Πάρη Ποταμίτη στο ΡΙΚ. Η Νομική Υπηρεσία απάντησε στις δηλώσεις μου σχετικά με τους χειρισμούς της για μια υπόθεση. Παρότι οι αναφορές μου είχαν στόχο να δείξουν ότι δεν κουνιέται φύλλο για τις συγκεκριμένες καταγγελία. Έθεσα ένα προβληματισμό που αφορούσε συγκεκριμένη υπόθεση».

 

Keywords
Τυχαία Θέματα