Αγωνία για Μέισον, σταθερή η κατάστασή του

Σταθερή παραμένει η κατάσταση της υγείας του μέσου της Χαλ, Ράιαν Μέισον, ο οποίος χειρουργήθηκε στο κρανίο μετά το κάταγμα που υπέστη στο χθεσινό παιχνίδι με την Τσέλσι. Αναμένεται με αγωνία νέα ανακοίνωση της Χαλ.

Στο νοσοκομείο σε σταθερή, αλλά κρίσιμη κατάσταση, παραμένει ο Ράιαν Μέισον της Χαλ μετά το κάταγμα κρανίου που υπέστη έπειτα από τον τραυματισμό του στην εναέρια διεκδίκηση της μπάλας με τον αμυντικό της Τσέλσι, Γκάρι Κέιχιλ.

Ο 25χρονος μέσος, όπως

είναι γνωστό, υποβλήθηκε χθες βράδυ σε χειρουργική επέμβαση και η κατάστασή του παραμένει κρίσιμη. Ευτυχώς, όπως αναφέρουν οι γιατροί, μέχρι στιγμής δεν έχουν υπάρξει επιπλοκές και τουλάχιστον η κατάσταση της υγείας του παραμένει σταθερή.

Η Χαλ το πρωί της Δευτέρας, αναμένεται να εκδώσει νέα ανακοίνωση αναφορικά με την κατάσταση της υγείας του Μέισον, όπως έκανε και αργά το βράδυ της Κυριακής, όταν επιβεβαίωσε τον σοβαρότατο τραυματισμό του Άγγλου μέσου.

Όλη η ποδοσφαιρική Αγγλία βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του Μέισον, καθώς τόσο οι σύλλογοι όσο και αρκετοί ποδοσφαιριστές έχουν εκφράσει μέσω των social media τη συμπαράστασή τους προς τον μέσο των «Τίγρεων», εκφράζοντας τις ευχές τους για ταχεία ανάρρωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα