Αυξημένες νεφώσεις συνθέτουν το σκηνικό καιρού

Ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το απόγευµα ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, παρόλο που παροδικά θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και τοπικά µεταβλητοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν

κυρίως βόρειοι ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 και παροδικά µέχρι µέτριοι 3 µε 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 9 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 στα νότια, στα ανατολικά και στα βόρεια παράλια, στους 12 στα δυτικά παράλια και στους 5 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και τοπικά µεταβλητοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη και τοπικά λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 24 βαθµούς στο εσωτερικό, τα νότια και δυτικά παράλια, γύρω στους 22 στα υπόλοιπα παράλια και στους 13 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή και την ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που την ∆ευτέρα το απόγευµα θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις. Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.

Την Τρίτη παροδικά αυξηµένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές στα δυτικά και βόρεια. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει πτώση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα