Αυτός ο Απόλλωνας δύσκολα ξεγράφεται!

Με τον Πίεχ σε σούπερ κέφια δικαιολογημένα ο Απόλλωνας ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι στη Λεμεσό. MVP της σπουδαίας νίκης ο Πολωνός επιθετικός... σκόραρε και κέρδισε πέναλτι στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Φώτη Παπουλή να διαμορφώνει το τελικό 2-0.

Μία νίκη που έφερε μεγάλη ικανοποίηση, χαμόγελα και το απόλυτο για τον Σοφρώνη Αυγουστή στον πάγκο. Ο Κύπριος τεχνικός οδηγεί τον Απόλλωνα από επιτυχία σε επιτυχία, με τους οπαδούς της ομάδας να φωνάζουν ρυθμικά τ' όνομα του για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική,

δείχνοντας έτσι το σεβασμό προς το πρόσωπο του και αναγνωρίζοντας παράλληλα τη δουλειά που γίνεται στο Κολόσσι, δουλειά που αποφέρει καρπούς. Ο Απόλλωνας παρουσιάζεται αλλαγμένος από το καλό στο καλύτερο, πέρασε με επιτυχία το δεύτερο ντέρμπι μετά την άλωση της ΑΕΚ Αρένα και πλέον τώρα μπορεί να ευελπιστεί για πολύ καλύτερα πράγματα.

Ο Απόλλωνας μας απέδειξε ότι είναι ομάδα που δύσκολα ξεγράφεται, οι "κυανόλευκοι" έκαναν δυναμικό come back και πλέον στην ομάδα όλα τώρα είναι αλλιώς. Σιγά-σιγά μειώθηκε και η διαφορά με την ομάδα του Αυγουστή να είναι στο -5 από την πρωτοπόρο ΑΕΚ. Ο κόσμος βλέπει την ομάδα του να βγάζει χαρακτήρα στα παιχνίδια τους, παιχνίδια μάλιστα από τα οποία απουσίαζαν και εντεκαδάτοι παίκτες όπως οι Μάγκλιτσα και Γκιέ, χωρίς όμως κανένα πρόβλημα. Κρατάμε τα πολύ καλά στοιχεία, τις δύο συνεχόμενες νίκες σε ντέρμπι, την κατοχή μπάλας που έχει και την σωστή διαχείριση των αγώνων τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα