Αυτός είναι ο νέος πρόεδρος του Παγκύπριου Φαρμακευτικού Συλλόγου Κύπρου

Νέος Πρόεδρος του Συμβουλίου του Παγκύπριου Φαρμακευτικού Συλλόγου είναι από σήμερα ο Πλούταρχος Γεωργιάδης.

Σε σημερινή ανακοίνωση του, το Συμβούλιο του Παγκύπριου Φαρμακευτικού Συλλόγου αναφέρει ότι όπως προνοούσε η αρχική συμφωνία, η απελθούσα Πρόεδρος Ελένη Πιέρα Ισσέγιεκ παρέδωσε σκυτάλη με την ολοκλήρωση της μελέτης της PWC.

Το Συμβούλιο του Παγκύπριου Φαρμακευτικού Συλλόγου έχει καταρτιατεί υπό νέα σύνθεση με Πρόεδρο τον Πλούταρχο Γεωργιάδη, Αντιπρόεδρο τον

Πέτρο Πετρίδη, Γραμματέα την Έμιλη Μαυροκορδάτου και Ταμεία την Έλενα Παστελλίδου.

Ο νέος Πρόεδρος με την ευκαιρία απευθύνει θερμές ευχαριστίες στην Ελένη Πιέρα Ισσέγιεκ, η οποία όπως δήλωσε «για μια δεκαετία πρωταγωνίστησε σε μάχες που αφορούν στον κλάδο μας και συνέβαλε να βρίσκεται το φαρμακείο και οι υπηρεσίες του, στο βάθρο που του αρμόζει».

«Mε τη στάση των φαρμακείων κατά την περίοδο του COVID», προσθέτει, «αποδείξαμε πως είμαστε προστιθέμενη αξία για τον πολίτη και μπορούμε να συνεχίσουμε ως άξιοι παροχείς υπηρεσιών».

Όπως σημειώνει «η κ. Ισσέγιεκ, ούσα στο πηδάλιο του Φαρμακευτικού Συλλόγου, άνοιξε το δρόμο για νέους ορίζοντες στο ΓεΣΥ, έπειτα από διαπραγματεύσεις με τον ΟΑΥ και όλους τους εμπλεκομένους», συμπληρώνοντας ότι «οι θέσεις και απόψεις της αποτελούν διαχρονικές θέσεις του Παγκύπριου Συνδέσμου Φαρμακοποιών».

Τέλος, αναφέρει ότι «οι προσπάθειες για καλύτερες μέρες συνεχίζονται και με συλλογικότητα θα συνεχίσουμε να βρίσκουμε λύσεις στα φλέγοντα ζητήματα που αφορούν στον κλάδο μας».

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Keywords
Τυχαία Θέματα