Αυτό είναι το σχέδιο εθελούσιας αποχώρησης της Τρ. Κύπρου

Το νέο σχέδιο εθελούσιας αποχώρησης που προτάθηκε σε υπαλλήλους της Τράπεζας Κύπρου παρουσιάζει το SigmaLive. Πάντως, πληροφορίες που θέλουν την μαζική απόλυση υπαλλήλων διαψεύδονται από την ίδια την Τράπεζα.

Ανησυχία επικρατεί ανάμεσα στους υπαλλήλους της Τράπεζας

Κύπρου μετά από πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, που κάνουν λόγο για απολύσεις ή αναγκαστικές αφυπηρετήσεις.

Πληροφορίες αναφέρουν, μάλιστα, ότι υπάλληλοι του προσωπικού ήδη προσεγγίζονται από προϊστάμενούς τους, οι οποίοι τους αναλύουν τα σχέδια αφυπηρέτησης.

Eθελούσια η αποχώρηση και όχι απολύσεις, λέει η BOC

Σε αποκλειστικές δηλώσεις στο SigmaLive, ο Διευθυντής Εταιρικών Υποθέσεων της Τράπεζας Κύπρου Μιχάλης Περσιάνης χαρακτήρισε υπερβολικό τον αριθμό των 1500 ατόμων που αναφέρονται σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ενώ, τόνισε ότι το σχέδιο που βρίσκεται στο τραπέζι είναι εθελοντικό και ως εκ τούτου δεν πρόκειται για απολύσεις.

Πηγές του SigmaLive αναφέρουν, ότι ο στόχος για την Τράπεζα είναι η έξοδος 200-350 υπαλλήλων.

Ερωτηθείς για το τι θα ακολουθήσει σε περίπτωση που δεν υπάρξει το αναμενόμενο ενδιαφέρον για το σχέδιο από τους υπαλλήλους, ο κ. Περσιάνης ανέφερε ότι το αυτό, με βάση και τα χαρακτηριστικά του, έχει στόχευση και πως από την επιτυχία του ή μη θα εξαρτηθούν και τα επόμενα βήματα.

Ενήμερη η ΕΤΥΚ

Επιπλέον σύμφωνα με τον κ. Περσιάνη, για κάθε ενέργεια που αφορά το προσωπικό, στο σύνολο του, ενημερώνεται και η ΕΤΥΚ.

Το νέο σχέδιο της Τράπεζας Κύπρου έχει ως εξής:

Keywords
Αναζητήσεις
αυριο ληγει το εθελουσιο σχεδιο
Τυχαία Θέματα