Αυτό είναι το πρώτο μοριακό μπαρ στην Κύπρο [βίντεο]

Ψίθυροι ακούγονταν καιρό τώρα, ενώ προς το τέλος του ’14 είχαν σαφώς μεγαλύτερη ένταση. Το πρώτο μοριακό μπαρ στην Κύπρο ήταν στα σκαριά.

Χωρίς πολλές τυμπανοκρουσίες, λοιπόν, τα τρία φιλαράκια από την Αθήνα, ο Χάρης Μάγγας, ο Διονύσης Rodionov και ο Λευτέρης Τσουκάς, άνοιξαν πρόσφατα το «Tube Molecular bar», στην οδό Σαριπόλου, όχι εκεί που γίνεται το τζέρτζελο, αλλά δυο στενά παρακάτω. Και οι τρεις τους γνώριμες φυσιογνωμίες στο αθηναϊκό nightlife

και με μεγάλη εμπειρία πίσω απ’ τα μπαρ και δη τα «μοριακά».Φιλόξενοι, ακομπλεξάριστοι, με ενθουσιασμό και πάθος για το νέο τους εγχείρημα. Καθετί στο χώρο σχεδιάστηκε, φτιάχτηκε και τοποθετήθηκε απ’ τους ίδιους. Μερόνυχτα δουλειάς αλλά το αποτέλεσμα τους δικαιώνει. Πιάσαμε τη κουβέντα και ούτε που καταλάβαμε πως πέρασε η ώρα, μας έκαναν να αισθανθούμε σαν στο σπίτι μας ενώ παρακολουθούσαμε με πολλή προσοχή τον Διονύση να κάνει τα δικά του με σωλήνες, σταγονόμετρα και παρόμοια «εργαλεία», μετατρέποντας το υγρό σε στερεό, σερβίροντας shots σε μορφή bubbles, σε κουταλάκι και φτιάχνοντας διαφόρων χρωμάτων και γεύσεων… χαβιαράκια!Δείτε το βίντεο και τη συνομιλία των ιδιοκτητών με τον Γιάννη Πέτεβη από τη City free press εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα