Αυτή η ΑΕΛ μπορεί…

Νίκη μετά από πέντε προσπάθειες για την ΑΕΛ. Και όχι μια οποιαδήποτε νίκη. Ήρθε κόντρα στον πρωτοπόρο και ποιοτικότερο ΑΠΟΕΛ και μάλιστα με ανατροπή. Για να θυμηθούμε κάποια ανατροπή των γαλαζοκιτρίνων θα πρέπει να πάμε στην περσινή χρόνια.

Μια νίκη η οποία αν δουλευτεί κατάλληλα και συγκεντρωμένα είναι ικανή να φέρει τα κάτω πάνω για την Λεμεσιανή ομάδα. Δεν ήταν όμως μόνο η νίκη. Καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα έβλεπες από τους παίκτες του Χριστάκη Χριστοφόρου τη

σιγουριά πως μπορούσαν να πετύχουν κάτι στον αγώνα. Ακόμη και όταν βρέθηκαν πίσω στο σκορ δεν τα έβαλαν κάτω. Ισοφάρισαν με τον Ταγκμπατζούμι και πήραν τη νίκη με τον ίδιο ποδοσφαιριστή.

Ο Νιγηριανός είναι άλλος παίκτης με την έλευση του νέου χρόνου. Σκόραρε δις όπως έκανε και στο ντέρμπι με την Απόλλωνα, όμως αυτή τη φορά χάρισε τη νίκη στην ομάδα του. Ο Κύπριος τεχνικός είδε τον Σακέτι να επιστρέφει με απαιτήσεις. Απαιτήσεις οι οποίες βγαίνουν σε καλό τόσο για τον ίδιο αλλά και για την ομάδα γενικότερα. Έχει όρεξη για δουλειά και διάκριση και είναι σαν να μην έλειψε από την ομάδα. Σαν να ήταν μέσα σ’ αυτή έστω και αν ήταν εκτός. Ήξερε τι ήθελε από την εαυτό του και σιγά-σιγά το παίρνει.

Βέβαια υπάρχουν και άλλοι ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στην ομάδα. Αρχίζει η ΑΕΛ σιγά-σιγά και σταθερά να γίνεται ομάδα. Αργά δεν είναι όπως έρχονται τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων για να προλάβει τη θέση που οδηγεί στην Ευρώπη. Η χθεσινή ΑΕΛ μπορεί να προλάβει το τρένο της Ευρώπης και σίγουρα το γνωρίζει αρκετά καλά η τεχνική ηγεσία. Φτάνει να έχει σταθερότητα η ομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα