Αυτά που μας έμειναν από την 11η αγωνιστική

Το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής στην ΑΕΚ Αρένα έληξε ισόπαλο (1-1), ΑΕΚ και Απόλλωνας συμβιβάστηκαν έτσι δεν είχαμε νικητή στο παιχνίδι που μονοπωλούσε το ενδιαφέρον στην 11η. Είδαμε τον ΑΠΟΕΛ να επιστρέφει στις νίκες και να προσγειώνεται ομαλά στην κυπριακή πραγματικότητα, την Ομόνοια να αφήνει άλλους δύο βαθμούς στο Τσίρειο, τη Σαλαμίνα να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, την Ανόρθωση να πετυχαίνει

την πιο ευρεία νίκη αυτού του Σαββατοκύριακου και την ΑΕΛ να κάνει το τρία στα τρία και για δεύτερη φορά στο πρωτάθλημα να πετυχαίνει τρία γκολ με το πρόβλημα στην επίθεση να λύνεται σιγά-σιγά.

Δείτε επίσης: Η βαθμολογία

Αυτό που μας έμεινε από την 11η αγωνιστική

ΑΕΚ-Απόλλων 1-1

Δεν είχε νικητή το ντέρμπι στην Αρένα, είχε όμως δύο γκολ ένα από τον πρώτο σκόρερ του Απόλλωνα Μάγκλιτσα και ένα από τον Τρισκόφσκι που παρά τα όσα άκουσε το τελευταίο διάστημα κατάφερε να χαρίσει το βαθμό στην ομάδα του, αφού η ΑΕΚ ήταν πίσω στο σκορ. Είδαμε τον Απόλλωνα εμφανώς κουρασμένο και επηρεασμένο από την Ευρώπη, οι παίκτες του Αυγουστή έμειναν από δυνάμεις ενώ για ακόμη μία φορά εκτός Λεμεσού οι "κυανόλευκοι" αδυνατούν να κερδίσουν. Κρατάμε και τη δήλωση του Ιμανόλ Ιδιάκεθ για τον θαυμασμό που έχει προς το πρόσωπο του Αυγουστή για το έργο και τη δουλειά που επιτελεί στον Απόλλωνα, ενώ δεν έκρυψε ότι μαθαίνει από αυτόν.

Άρης-Ομόνοια 2-2

Δεν ξεχώρισε τόσο ο βαθμός που πήρε ο Άρης αλλά τ' ότι η Ομόνοια έχασε άλλους δύο βαθμούς. Ο κόσμος σε αυτό το παιχνίδι πρώτη φορά για φέτος αποδοκίμασε παίκτες και τεχνική ηγεσία, ο Πάμπος Χριστοδούλου έθεσε εαυτόν στη διοίκηση με τους Αντρέα Δημητρίου αρχικά και σήμερα με τον Αντώνη Τζιωνή να βάζουν τα πράγματα στη θέση τους, εκφράζοντας πιστή στο πλάνο του Κύπριου τεχνικού. Πολλά τα ατομικά λάθη από τους ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας, λάθη που εμφανίζονται σε εβδομαδιαία βάση, με τον Πάμπο Χριστοδούλου να ψάχνει το λάθος. Η διακοπή του πρωταθλήματος δεν τους βρίσκει και στα καλύτερα τους.

Νέα Σαλαμίνα-Ερμής 1-1

Από απώλεια σε απώλεια οι δύο ομάδες και αυτές συμβιβάστηκαν στη Λάρνακα με την ισοπαλία, αποτέλεσμα που δεν ευνοεί κανέναν από τους δύο. Ο κόσμος των "ερυθρολεύκων" διερωτάται ακόμη αν αυτή η ομάδα μπορεί να πιάσει και πιο... κάτω, ενώ στον Ερμή κάτι φαίνεται να μην δουλεύει με το Νίκο Παναγιώτου να έχει μπόλικη δουλειά και αυτός στη διακοπή.

ΑΠΟΕΛ-Πάφος 4-0

Μετά το σπουδαίο αποτέλεσμα με την Ντόρτμουντ ο ΑΠΟΕΛ προσγειώθηκε στην κυπριακή πραγματικότητα και με σπουδαία εμφάνιση και μπόλικο πάθος από τους ποδοσφαιριστές, ξέσπασε απέναντι στην Πάφο. Ο Ποτέ βρήκε τα πατήματα του στην ομάδα, έδειξε ότι είναι εδώ και ένας Ποτέ στην ημέρα του μπορεί να κάνει τη διαφορά. Κέρδος σήμερα και ο Αντρέας Μακρής που σκόραρε δύο γκολ, γκολ που βοηθάνε πάντα έναν επιθετικό.

Δόξα-Εθνικός 4-2

Ο Εθνικός μετά την ήττα στο Μακάρειο συνεχίζει να βυθίζεται και να βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας σε αντίθεση με τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει η Δόξα. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στον αγώνα του Σαββάτου κατάφερε όμως να το ανατρέψει και να κερδίσει με σχετική ευκολία και τέσσερα γκολ την ομάδα του Γιώτη Εγκωμίτη. Κουράγιο στον τεχνικό του Εθνικού έστειλε ο Χ''Λούκας.

Ανόρθωση-Ολυμπιακός 5-1

Η πιο ευρεία νίκη της αγωνιστικής, το πρώτο χατ-τρικ της Ανόρθωσης και το κέρδος... Καμαρά. Καμία υποτίμηση απέναντι στον αντίπαλο Ολυμπιακό, σοβαρή στο παιχνίδι της και τσαμπουκαλεμένη πήρε με άνεση την 6η της νίκη στο πρωτάθλημα, νίκη επιστροφής στην κορυφή με 23 βαθμούς. Πέραν από τον Καμαρά, είδαμε ξανά τους αμυντικούς της Ανόρθωσης να εξελίσσονται σε... επιθετικούς.

ΑΕΛ-Αλκή 3-0

Αρχίζει να λύνεται σιγά-σιγά το επιθετικό πρόβλημα που είχε η ΑΕΛ, σήμερα βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα τρεις φορές "σκοτώνοντας" την Αλκή. Τρίτη σερί νίκη, τρίτο γκολ και για τον Αρουμπαρένα που άρχισε να παίρνει μπρος. Για ακόμη ένα 90λεπτο η ΑΕΛ κρατάει ανέπαφη την εστία της, έχοντας την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος. Με δέκα ποδοσφαιριστές τελείωσε το παιχνίδι της η Αλκή μετά την αποβολή του Φραγκέσκου, για ασέβεια μίλησε ο Σάββας Δαμιανού.

Keywords
Τυχαία Θέματα