Αυτά είδε ο Πάμπος στην Εθνική και χάρηκε

Η Ομόνοια χθες είχε τους περισσότερους διεθνείς ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στον αγώνα της Εθνική μας κόντρα στην Ελλάδα. Οι πράσινοι είχαν τρεις ποδοσφαιριστές που άρχισαν και ολοκλήρωσαν τον αγώνα, έχοντας μάλιστα και καλή εμφάνιση. Παναγή, Κατελάρης και Μαργκάσα, ήταν οι τρις ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν με την Εθνική.

Από πλευράς πρασίνων ο τεχνικός της ομάδας Πάμπος Χριστοδούλου

είδε με ευχαρίστηση του τρεις αυτούς ποδοσφαιριστές της ομάδας. Όλοι είχαν διάθεση, έμειναν μακριά από ατομικά λάθη και γενικά είχαν μια καλή αγωνιστική παρουσία.

Το κυριότερο από όλα είναι πως πέρασε ο αγώνας με την Ελλάδα και είναι μια χαρά στην υγεία τους και απομένει ο αγώνας με το Βέλγιο και ακολούθως θα ενσωματωθούν την ομάδα.

Ο τερματοφύλακας της Εθνικής μας ομάδας Κωνσταντίνος Παναγή, είχε καλή παρουσία. Έμεινε μακριά από ατομικά λάθη, ήταν σίγουρος στις μεταβιβάσεις του και αυτό άρεσε στον προπονητή του. Έχασε την θέση του για ένα παιχνίδι και αυτό κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά με αυτά που είδαμε από τον Πιτ Φελτχούιζεν στο τελευταία παιχνίδι της ομάδας…αναμένεται ο Παναγή να επιστρέψει κάτω από τα δοκάρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα