ΑΕΖ: Ο Ποσίνκοβιτς ανοίγει τον… χορό!

Όλα δείχνουν πως ο Κροάτης επιθετικός Βίλιμ Ποσίνκοβιτς που φέτος αγωνιζόταν στον Αιγινιακό, θα αποτελέσει την πρώτη μετεγγραφή της ΑΕΖ κατά τη χειμερινή μετεγγραφική περίοδο. Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής ήρθε στην Κύπρο και αν περάσει με επιτυχία τις ιατρικές και τις εργομετρικές εξετάσεις θα αποτελέσει μέλος της νεοφώτιστης ομάδας.

Η ομάδα του Ζακακίου αναμένεται ότι θα πραγματοποιήσει ακόμα δύο κινήσεις πλην του Ποσίνκοβιτς, αφού η αποχώρηση των Αουρέλιο, Πιτταρά και

Ντιφράνκο έχει ανοίξει θέσεις στο ρόστερ. Φυσικά, στόχος των νεοφώτιστων είναι να πάρουν ποδοσφαιριστές μέσα στα οικονομικά δεδομένα που μπορούν και φυσικά να προσδώσουν στην ομάδα το κάτι παραπάνω που θα την βοηθήσει στη συνέχεια των υποχρεώσεών της.

Ήδη στην ΑΕΖ έχουν στρωθεί στη δουλειά για τον αγώνα με την Ανόρθωση στην Πάφο την ερχόμενη Τρίτη. Ακόμα ένα πολύ δύσκολο παιγνίδι για την ομάδα των Δημητρίου και Γαρπόζη, όμως ο στόχος θα είναι το βαθμολογικό κέρδος. Οδηγός της λεμεσιανής ομάδας θα είναι το παιγνίδι του πρώτου γύρου, όταν η ΑΕΖ πήρε την ισοπαλία με 2-2, δεχόμενη την ισοφάριση στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Keywords
Τυχαία Θέματα