ΑΕΛ-Αγία Νάπα: Γκολ, θέαμα και 2-2 (βιντεο)

Κοντά σε μια πολύ μεγάλη νίκη βρέθηκε η Αγία Νάπα η οποία προηγήθηκε με 0-2 της ΑΕΛ μέσα στο Τσίρειο ωστόσο οι ποδοσφαιριστές του Χριστάκη Χριστοφόρου βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 2-2 και να πάρουν τον ένα βαθμό.

Από την άλλη η Αγία Νάπα μπορεί να νιώθει αδικημένη με το τελικό αποτέλεσμα αφού κρατούσε τη νίκη στα χέρια της ωστόσο με δυο γκολ του Ταγμπατζούμι έχασε τη νίκη.

Πλέον η Αγία Νάπα με τον βαθμό της ισοπαλίας

έφτασε τους 18 βαθμούς και ξέφυγε του Οθέλλου ο οποίος ηττήθηκε από την Δόξα με την ομάδα της Κατωκοπίας να μειώνει τη διαφορά της από την Αγία Νάπα στον ένα βαθμό.

Η ΑΕΛ ξεκίνησε καλύτερα τον αγώνα, είχε την υπεροχή. Έφτιαξε ευκαιρίες ωστόσο η μεγαλύτερη της χάθηκε από την άσπρη βούλα. Η ΑΕΛ κέρδισε πέναλτι στο 43ο λεπτό σε χέρι του Αντωνίου ωστόσο ο τερματοφύλακας της Αγίας Νάπας «ψώνισε» τον Ταγκμπατζούμι κρατώντας το μηδέν για την ομάδα του.Στο 45 η ΑΕΛ σκόραρε ωστόσο ο διαιτητής της αναμέτρησης είδε σπρώξιμο του Ταγμπατζούμι στον αμυντικό της Αγίας Νάπας. Υπήρξε επαφή ωστόσο δεν ήταν ικανή για να μην μετρήσει το γκολ του Νιγηριανού επιθετικού. Αφού η ΑΕΛ δεν σκόραρε το έπραξε η Αγία Νάπα. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρος ο Φίλγκεϊτ, βρέθηκε στην αντίπαλη περιοχή και με πλασέ έκανε το 0-1.

Με τους καλύτερες προϋποθέσεις άρχισε το β’ μέρος η Αγία Νάπα. Στο 49ο λεπτό ο Παναγιότοφ με ένα ψηλοκρεμαστό πλασέ νίκησε τον Φεγκρούς, κάνοντας το 0-2. Από εκείνο το σημείο και έπειτα η ΑΕΛ ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 73ο λεπτό με δεύτερο κερδισμένο πέναλτι και πάλι με εκτελεστεί το Ταγκμπατζούμι μείωσε σε 2-1. Ο διαιτητής της αναμέτρησης Γιάννης Αναστασίου έκανε λάθος στην απόφαση του πέναλτι αφού ο Αντωνίου μένει όρθιος και αντίπαλος κινείται προς τα πίσω και χτυπά πάνω του. Στο 82’ ο Ταγκπατζούμι πέτυχε και δεύτερο τέρμα φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα με κεφαλιά διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.

Keywords
Τυχαία Θέματα