ΑΕΛ: Ζουν και αναπνέουν για τον επαναληπτικό

Τα πάντα στην ΑΕΛ κινούνται γύρω από τον επαναληπτικό αγώνα στο κύπελλο της ερχόμενης Τετάρτης κόντρα στον Ερμή.

Ο σημαντικότερος και καθοριστικότερος αγώνας για φέτος αποτελεί το μοναδικό θέμα συζήτησης του κάθε Αελίστα, ενώ στις προπονήσεις ο Χριστάκης Χριστοφόρου προετοιμάζει το πλάνο για την αναμέτρηση της ερχόμενης Τετάρτης. Μπορεί η πίεση για πρόκριση να είναι μεγάλη, όμως η λεμεσιανή ομάδα και ο προπονητής της έχουν την εμπειρία για να τη διαχειριστούν, ενώ θα μεταβούν στη Λάρνακα έχοντας μαζί τους και τη

νίκη του πρώτου παιγνιδιού, που τους δίνει το προβάδισμα για να βρεθούν στα ημιτελικά. Ο Κύπριος τεχνικός καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς να υπολογίζει τον Σαμπού, όμως, κακά τα ψέματα, αρχές τις ερχόμενης εβδομάδας θα ξεκαθαρίσει οριστικά αν θα απουσιάσει.

Μπορεί να μην το λένε δημόσια, όμως στην ΑΕΛ έχουν ενοχληθεί για τον υποτιμητικό τρόπο με τον οποίο την αντιμετώπισε σε πρόσφατες δηλώσεις του ο πρόεδρος του Ερμή. Η διοίκηση της λεμεσιανής ομάδας δεν μπαίνει σε διαδικασία διαλόγου μέσω των ΜΜΕ και για αυτό κρατάνε εντελώς διαφορετική στάση. Όμως είναι σίγουρο ότι τέτοια υποτίμηση αποτελεί έξτρα κίνητρο για όλους στην ποδοσφαιρική ΑΕΛ να πάρουν την πρόκριση την ερχόμενη Τετάρτη.Μιας και ο λόγος για τον αγώνα του κυπέλλου, αναμένεται ότι τα εισιτήρια που θα έχουν στη διάθεσή τους οι «κίτρινοι» για το πέταλο του «Αμμόχωστος» θα κάνουν φτερά σε σύντομο χρονικό διάστημα. Οι φίλοι της λεμεσιανής ομάδας γνωρίζουν την πολύ μεγάλη σημασία που έχει η αναμέτρηση της ερχόμενης Τετάρτης, για αυτό και θα γεμίσουν την εξέδρα που τους αναλογεί, έτσι ώστε να αποτελέσουν τον 12ο παίκτη της ομάδας τους και να βοηθήσουν τους ποδοσφαιριστές τους να πάρουν την πρόκριση. Η προπώληση των εισιτηρίων θα αρχίσει τη Δευτέρα.Με αλλαγέςΕίτε λόγω ανάγκης, είτε λόγω επιλογής, ο Χριστάκης Χριστοφόρου ετοιμάζει γερό λίφτινγκ στην 11άδα της ΑΕΛ αύριο στη Λάρνακα κόντρα στον Οθέλλο. Πέντε αλλαγές σε σχέση με το τελευταίο παιγνίδι είναι δεδομένες. Οι Μπεμπέ, Σακκέτι και Σιέλης δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής λόγω καρτών, ο Σαμπού είναι παροπλισμένος με θλάση, ενώ ο Ντιαλό δεν προπονήθηκε αυτή την εβδομάδα λόγω ίωσης και, με τον αγώνα κόντρα στον Ερμή να είναι σε πέντε μέρες, θεωρείται δεδομένο ότι θα μείνει εκτός. Αν σε αυτούς ο κ. Χριστοφόρου επιλέξει να ξεκουράσει ή να προφυλάξει ακόμα 2-3 ποδοσφαιριστές, τότε εύκολα αντιλαμβάνεται κάποιος ότι η ΑΕΛ που θα παραταχθεί αύριο στο «Παπαδόπουλος» δεν θα έχει καμιά σχέση με τους προηγούμενους αγώνες ή με τον επερχόμενο κόντρα στον Ερμή για το κύπελλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα