ΑΕΛ: Υπάρχει και ο Ερμής…

Με όλα αυτά που συμβαίνουν και δεν συμβαίνουν στην ΑΕΛ, λίγο έλειψε να ξεχαστεί ότι η λεμεσιανή ομάδα έχει και αγώνα, μεθαύριο Δευτέρα με τον Ερμή. Ένα κρίσιμο, όπως θα είναι όλα από εδώ και μπρος, για την ΑΕΛ στην προσπάθεια που θα κάνει να βγει από το τέλμα…

Η ΑΕΛ πέρνα δύσκολα και θα χρειαστεί χρόνος και υπομονή για να «μεγαλώσει» (αγωνιστικά) ξανά. Θα χρειαστεί,

όπως, μαζί με την γενική ανοικοδόμηση που γίνεται να παίρνει και αποτελέσματα. Να βρει, δηλαδή, τον τρόπο να σώσει τη χρονιά, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και μαζεύοντας όσο το δυνατό περισσότερο βαθμούς. Με ποιοτική ενίσχυση, με παίχτες προσωπικότητες, σε θέσεις που πονά, έχει τα φόντα να γίνει ανταγωνιστική και να ανεβεί βαθμολογικά. Είναι ομάδα με εκτόπισμα και χαρακτήρα, που αν πάρει τα πάνω της μπορεί για πολύ περισσότερα από ότι έδειξε μέχρι τώρα.

Το σημαντικό είναι να εξεύρει την ηρεμία της, πρώτα και κύρια αγωνιστικά. Να εμπνεύσει ξανά σιγουριά και να κερδίσει τον κόσμο της. Παιχνίδια σαν αυτά της Δευτέρας απέναντι στον Ερμή, είναι μια καλή ευκαιρία για επάνοδο. Σίγουρα δεν είναι εύκολο για τον Μάκη Χάβο και τους παίχτες του, όσοι απέμειναν, αλλά η προοπτική υπάρχει. Κάποιοι νέοι παίχτες μπορούν να αρπάξουν την ευκαιρία και να κάνουν με την ομάδα τους, μια νέα αρχή.

Ο προβληματισμός του εύκολου γκολ είναι μεγάλος στην ΑΕΛ και «πονοκεφαλιάζει» την τεχνική ηγεσία της ομάδας ενόψει του αγώνα με τον Ερμή. Η έλλειψη σέντερ φορ – γκολτζή στοιχίζει στην ομάδα και δεν είναι τυχαίο που η λεμεσιανή ομάδα έχει την χειρότερη επιθετική γραμμή, με μόνο 9 γκολ σε σύνολο 16 αγώνων.

Keywords
Τυχαία Θέματα