ΑΕΛ: Τους ετοιμάζει όλους ο κόουτς

Χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που το έχουν ανάγκη θα δώσει ο Πάμπος Χριστοδούλου
----------------------------------------------------------------------

Το σημερινό φιλικό της ΑΕΛ με την ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου είναι σημαντικό για τον Πάμπο Χριστοδούλου, γιατί θα έχει την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει ποδοσφαιριστές που έχουν ανάγκη αγωνιστικών λεπτών. Γι' αυτό και ο προπονητής της λεμεσιανής ομάδας δεν αναμένεται να κάνει κατά τη διάρκεια του αγώνα πολλές αλλαγές.

οδοσφαιριστές όπως οι Κίττος, Αϊρόσα, Λαφράνς,

Παπάνγκο, Σόουζα, Σάρκι, Γεωργιάδης, Αρουαμπαρένα, Αγκουινάλδο αναμένεται ν' αγωνιστούν περισσότερο από τους άλλους συμπαίκτες τους, αφού για διαφορετικό λόγο ο καθένας από αυτούς δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Και το σημερινό παιχνίδι στο Τσίρειο (που θα αρχίσει στις 19:00) θα βοηθήσει τον κ. Χριστοδούλου να τους εντάξει στην ομάδα. Για το φιλικό σήμερα η ΑΕΛ ανακοίνωσε ότι η γενική είσοδος θα είναι 10 ευρώ, στο γήπεδο θα είναι ανοικτή για την είσοδο του κόσμου μόνο η ΘΥΡΑ 3, ενώ δεν θα ισχύει καμία κατηγορία Εισιτηρίου Διαρκείας εκτός από τα VIPs.

Είναι δεδομένο ότι η λεμεσιανή ομάδα έχει ανάγκη από όλους τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο ρόστερ της, αφού η χρονιά είναι απαιτητική, οι αγώνες πολλοί και για να μπορέσει να υλοποιήσει τον στόχο της θα πρέπει να μπορεί ο προπονητής της να βασιστεί σε όλους. Άλλωστε αυτό ήταν και το σκεπτικό με το οποίο ήρθαν 17 νέοι ποδοσφαιριστές και από την περσινή ομάδα έμειναν ελάχιστοι. Για να έχουν όλοι οι παίκτες των «κίτρινων» και την ποιότητα και την νοοτροπία ώστε να βοηθήσουν την ΑΕΛ να επιστρέψει σε πρωταγωνιστική πορεία.

Το γεγονός ότι το παιγνίδι της 3ης αγωνιστικής με τον Εθνικό έχει ορισθεί για τη μεθεπόμενη Δευτέρα, ίσως αλλάξει λίγο τον προγραμματισμό των προπονήσεων. Δεν αποκλείεται να δοθεί επιπλέον μέρα ρεπό στους ποδοσφαιριστές (με την ευκαιρία και της διακοπής), ή το ρεπό να πάει σε άλλη από την αρχικά προγραμματισμένη ημέρα.

Για τον κ. Χριστοδούλου αυτό που προέχει πλέον είναι να δέσει η ομάδα του. Τα όποια προβλήματα παρουσιάστηκαν, ανήκουν στο παρελθόν, ο ίδιος έχει το σύνολο των παικτών στη διάθεσή του, οι τραυματίες ποδοσφαιριστές αποθεραπεύτηκαν, ενώ όσοι ήταν ανέτοιμοι έχουν φθάσει σε ικανοποιητικό επίπεδο. Όλα αυτά τον κάνουν να μπορεί πλέον να δουλεύει με τους παίκτες του χωρίς εμπόδια, άρα και αρκετά σύντομα να παρουσιάσει την ΑΕΛ που ο ίδιος θέλει. Άλλωστε το είπε και προχθές στη συνέντευξη Τύπου, πως στον αγώνα με τη Δόξα παρά τη νίκη, «δεν αγωνισθήκαμε με τον τρόπο που θέλω να παίζει η ομάδα μου».

Χωρίς τους διεθνείς
Από τις προπονήσεις απουσιάζουν οι διεθνείς (και με την Ανδρών και με την Ελπίδων), όμως το βασικό για τον κ. Χριστοδούλου είναι πως έχει χρόνο για να περάσει στους νέους ποδοσφαιριστές τη φιλοσοφία του. Θέλει μια ομάδα που να έχει ταυτότητα στο γήπεδο, που να ξέρει να επιτίθεται το ίδιο καλά με το να αμύνεται. Θέλει οι ποδοσφαιριστές του να τα δίνουν όλα σε κάθε παιγνίδι, έτσι ώστε ακόμα και αν δεν κερδίσουν να ξέρουν ότι έκαναν ό,τι περισσότερο μπορούσαν. Θέλει παίκτες μαχητές, αποφασισμένους, που πάνω απ' όλα θα βάζουν το καλό του συνόλου από το προσωπικό τους. Πάντως αυτό το τελευταίο το έχει πετύχει γιατί όλοι τους δείχνουν να έχουν γίνει μια οικογένεια και να περνούν ώρες μαζί είτε στις προπονήσεις είτε εκτός αυτών.

Keywords
Τυχαία Θέματα