ΑΕΛ: Τους έχει όλους στη πρίζα

Χρονικά προηγείται το παιγνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα για την ΑΕΛ, αλλά ποιος νοιάζεται; Η σκέψη όλων στη Λεμεσό είναι στον επαναληπτικό αγώνα κυπέλλου με την ΑΕΚ και στον τρόπο που θα σφραγίσει την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.

Στις τάξεις του κόσμου επικρατεί μεγάλη κινητοποίηση και το sold out θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο. Από την πλευρά τους οι ποδοσφαιριστές προετοιμάζονται πυρετωδώς,

με τον Χριστάκη Χριστοφόρου να βλέπει το ματς της Κυριακής ως μια καλή ευκαιρία για να δοκιμάσει ορισμένα πράγματα.

Ο τεχνικός της ΑΕΛ όπως είχε πράξει και στο παιγνίδι με τον Οθέλλο λίγες μέρες πριν το πρώτο ματς με την ΑΕΚ όταν άφησε όλους τους βασικούς εκτός ενδεκάδας, το ίδιο αναμένεται να κάνει και την Κυριακή. Η ανάγκη να έχει φρέσκους τους παίκτες του στο μεγάλο ματς της Τετάρτης, αναμένεται να τον αναγκάσει να χρησιμοποιήσει ως επί του πλείστων παγκίτες ποδοσφαιριστές. Αφενός για να ξεκουράσει τους βασικούς και αφετέρου για να τους προστατέψει από πιθανούς τραυματισμούς.

Το θετικό για τον προπονητή της ΑΕΛ είναι το γεγονός πως τα αγωνιστικά προβλήματα περιορίστηκαν και έχει πληθώρα επιλογών για να καταστρώσει τα πλάνα του για το παιγνίδι με τη Σαλαμίνα και κυρίως με την ΑΕΚ. Για την ώρα ο Κύπριος τεχνικός κρατά κλειστά τα χαρτιά του και όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στη πρίζα.

Keywords
Τυχαία Θέματα