ΑΕΛ: Το θέλουν και οι ίδιοι

Η κατάκτηση του κυπέλλου για την ΑΕΛ είναι η σίγουρη διέξοδος για την συμμετοχή της ομάδας στην Ευρώπη την νέα χρονιά. Βέβαια μαθηματικές ελπίδες υπάρχουν και για να διεκδικήσει μέσω πρωταθλήματος την συμμετοχής της στην Ευρώπη, ωστόσο η προσπάθεια αυτή είναι αρκετά δύσκολη.

Με τα σημερινά δεδομένα η ομάδα του Χριστάκη Χριστοφόρου πρέπει να πετύχει το 5Χ5 στο πρωτάθλημα

και να χάσουν βαθμούς οι ομάδες που βρίσκονται ήδη στην πρώτη εξάδα. Η διαφορά από τον 6ο Ερμή είναι στους πέντε βαθμούς και αυτό από μόνο του είναι αρκετά δύσκολο. Ωστόσο από τη στιγμή που υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες θα τις κυνηγήσει.

Ωστόσο πιο εφικτός είναι ο στόχος του κυπέλλου. Όλοι οι ποδοσφαιριστές του Κύπριου τεχνικού ζουν και αναπνέουν για τον επαναληπτικό αγώνα κόντρα στον Εθνικό Άχνας. Μπορεί το 1-0 του πρώτου αγώνα να δίνει ένα μικρό προβάδισμα στην ομάδα της λεμεσού ωστόσο θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να πάρουν το αποτέλεσμα που θέλουν. Ας μην ξεχνάμε πως η προσφυγική ομάδα στο πρωτάθλημα απέσπασε ισοπαλία μέσα στο Τσίρειο 2-2 ενώ στο Δασάκι κέρδισε με 4-2, κάνοντας και ανατροπή από το 0-2.

Σε ένα παιχνίδι όπου θα κριθεί από το πάθος και την θέληση των παικτών για πρόκριση. Μάριος Νικολάου και Καρίμ Φεγκρούς με δηλώσεις τους έστειλαν το μήνυμα στον κόσμο της ομάδας πόσο πολύ θέλουν την πρόκριση. Πρώτα για τον ίδιο τον κόσμο της ομάδας και στη συνέχεια για τους ίδιους. Οπόταν, η θέληση υπάρχει το πάθος είναι δεδομένο και αυτό που υπολείπεται είναι η πρόκριση. Μια πρόκριση που είναι ικανή να αλλάξει τα δεδομένα και στο πρωτάθλημα, με τον αέρα και τη δυναμική που θα αποκτήσει η ομάδα για τη συνέχεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα