ΑΕΛ: Θα πρέπει να φορτσάρει…

Τα ψέματα για την ΑΕΛ τελείωσαν. Σε περίπου δυο εβδομάδες η ομάδα της Λεμεσού θα βρεθεί απέναντι στο μεγάλο ραντεβού της στον μεγάλο τελικό κυπέλλου κόντρα στον ΑΠΟΕΛ και θα πρέπει να είναι έτοιμη για να ανταπεξέλθει.

Είναι δεδομένο πως μέσα από τα παιχνίδια του Β’ ομίλου πως οι ποδοσφαιριστές του Χριστάκη Χριστοφόρου δεν έδωσαν την απαιτούμενη σημασία αφού όπως και να το κάνουμε δεν υπήρχε ενδιαφέρον. Όμως αυτό που προβληματίζει ιδιαίτερα τον Κύπριο

τεχνικό είναι πως οι ποδοσφαιριστές του δεν έδωσαν παιχνίδια υψηλής έντασης, όπως ο αντίπαλος τους και θα πρέπει να τους επαναφέρει στην πραγματικότητα.

Η αλήθεια λέει πως σε 7 αγώνες στη Β’ φάση του πρωταθλήματος η ΑΕΛ μετρά μόνο μια νίκη , 3 ισοπαλίες και 3 ήττες κάτι που λειτουργεί αρνητικά στην ομάδα. Θα πρέπει άμεσα να επιστρέψει στις πραγματικές συνθήκες των αγώνων αφού ο μεγάλος τελικός θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι.

Ο Κύπριος τεχνικός γνωρίζει τι πρέπει να κάνει και πως θα πρέπει να διαχειριστεί τα επόμενα δυο παιχνίδια πρωταθλήματος πριν τον μεγάλο τελικό. Θα πρέπει να επαναφέρει την όρεξη, το πάθος και τη θέληση στους παίκτες του πριν να είναι αργά και να του προετοιμάσει κατάλληλα για το μεγάλο τους ραντεβού.

Keywords
Τυχαία Θέματα