ΑΕΛ: Τέστ με Σαλαμίνα , ενόψει τελικού!

Κάπως έτσι είναι τα δεδομένα στην ΑΕΛ. Οι ''γαλαζοκίτρινοι'' θα τεθούν αντιμέτωποι την Κυριακή με την Σαλαμίνα στο στάδιο Αμμόχωστος , όμως η προσοχή είναι μόνο στον επαναληπτικό με την ΑΕΚ στο Τσίρειο στάδιο, στον αγώνα της χρονιάς.

Έτσι η αναμέτρηση με τους ''ερυθρόλευκους'' θα είναι τέστ ετοιμότητας ενόψει του κρίσιμου ραντεβού

, το οποίο περιμένουν με μεγάλη αγωνία. Ο στόχος είναι η ΑΕΛ να είναι πανέτοιμη σε όλους τους τομείς, ώστε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες αυτού του πολύ σημαντικού αγώνα , που θα κρίνει πάρα πολλά για το άμεσο μέλλον του συλλόγου. Η κατάκτηση του τροπαίου και η έξοδος στην ευρώπη είναι πέρα για πέρα αναγκαία, τόσο για το οικονομικό και φυσικά για τον κόσμο της ομάδας που θέλει με πάθος να πανηγυρίσει στο τέλος την κατάκτηση του τροπαίου, σε μια χρονιά που πικράθηκαν αρκετά, μετά την κακή πορεία που είχε η ομάδα στο πρωτάθλημα.

Ο Χριστάκης Χριστοφόρου με περισσότερες επιλογές αυτή τη φορά , ετοιμάζει το πλάνο του. Οι ποδοσφαιριστές το δείχνουν καθημερινά ότι ζουν και αναπνέουν για τον επαναληπτικό και ο κόσμος περιμένει την ώρα που θα γεμίσει την εξέδρα και να στηρίξει με πάθος την ομάδα για να πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο για τον τελικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα