ΑΕΛ: Οι παίκτες που ψάχνει ο Πάμπος...

Ο Πάμπος Χριστοδούλου είναι στο ψάξιμο για νέα "λάβρακια", αφού αυτές τις μέρες είναι στην Πορτογαλία αναζητώντας "ηγέτες" για την ΑΕΛ. Ηγέτες που θα μπορούν να αγωνίζονται στην ομάδα με κάθε πίεση σαν επαγγελματίες ποδοσφαιριστές.

Ο Κύπριος τεχνικός εδώ και λίγες μέρες έχει εντοπίσει κάποιες καλές περιπτώσεις για τη λεμεσιανή ομάδα, αυτό όμως που θέλει να κάνει τώρα στην περίοδο προγραμματισμού της ΑΕΛ

είναι να έχει μία προσωπική επαφή με τον καθένα τους. Ο Πάμπος Χριστοδούλου δίνει βάση και στον χαρακτήρα κάθε ποδοσφαιριστή, αφού για τον ίδιο παίζει μεγάλο ρόλο η προσωπικότητα του καθενός, κάτι το οποίο είχε τονίσει και ο Θεόδωρος Αντωνίου στο Ράδιο Πρώτο.

Για τον Πάμπο Χριστοδούλου παίζει σημαντικό ρόλο στο να περάσει κάποιες ώρες με τους ποδοσφαιριστές, να τους ζήσει και όχι να τους δει απλά σε φιλικό ή κάποιο επίσημο παιχνίδι. Όλα είναι σημαντικά για το χτίσιμο της νέας ΑΕΛ, ακόμη και αυτό. Αρχίζει από το μηδέν ο Πάμπος Χριστοδούλου, θέλει όπως την προηγούμενη φορά η ομάδα να έχει τη δική του σφραγίδα και όλοι να μιλάνε για την ΑΕΛ του Πάμπου.

Keywords
Τυχαία Θέματα