ΑΕΛ: Ο δίκαιος Πάμπος και η... εξάδα

Για πρώτη φορά φέτος η ΑΕΛ κατάφερε να κάνει δύο κολλητές νίκες με τον Πάμπο Χριστοδούλου να βρίσκει σιγά-σιγά τα κουμπιά της ομάδας, προσαρμόζοντας τους στην πραγματικότητα. Το γράψαμε πολλές φορές τις τελευταίες μέρες στα ρεπορτάζ της ΑΕΛ, ότι όλοι περιμένουν να κλείσει η χρονιά για να ξεκινήσει μία... νέα με καλό προγραμματισμό και στόχους.

Αυτό όμως δεν τους στερεί το

δικαίωμα της νίκης, έτσι έγινε και χθες στο "Αμμόχωστος". Πέραν του ότι με αυτό το εκτός έδρας τρίποντο μπήκε στο κόλπο της εξάδας, κατάφερε να κερδίσει τον κόσμο της που ταξίδεψε στο "Αμμόχωστος" παρά τη δυσχερή θέση στην οποία βρίσκεται η ΑΕΛ.

Ο Κύπριος τεχνικός μέσα σε λίγες μέρες κατάφερε να φέρει κάπως την ομάδα στα ίσια της, να μπορεί να διεκδικεί το θετικό αποτέλεσμα και να παλεύει και αυτή τουλάχιστον για κάποιο στόχο. Μπορεί να είναι αργά αφού οδεύουμε στο τέλος του πρωταθλήματος, όμως η ΑΕΛ έδειξε κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα χαρακτήρα και συνέπεια, κερδίζοντας και τις δύο σημαντικές απουσίες των Σιέλη και Σοάρες στην άμυνα. Ο Πάμπος Χριστοδούλου κάνει ότι δεν έκαναν οι προκάτοχοι του, εκμεταλλεύεται το ρόστερ που έχει στη διάθεση του, δεν κολλάει σε απουσίες, με τον Αντρέα Κυριάκου στην άμυνα να τον δικαιώνει για την επιλογή του.

Ο δίκαιος…

Παρά τη μεγάλη νίκη της ομάδας του, ο τεχνικός της ΑΕΛ δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει φέτος η Νέα Σαλαμίνα δηλώνοντας ότι δίκαια η ομάδα που αξίζει να πάρει θέση στην 6άδα είναι η Νέα Σαλαμίνα με το τι έχει δείξει συνολικά στη φετινή χρονιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα