ΑΕΛ: Ο 6ος σταθμός του Ανδρέα Αβραάμ

Ο Ανδρέας Αβραάμ ανακοινώθηκε επίσημα από την ΑΕΛ και μετά από 1 χρόνο παρουσίας του στα Ελληνικά γήπεδα και τη Λάρισα επιστρέφει στο Κυπριακό πρωτάθλημα.

Η αξία του δεδομένο παρόλο που τα τελευταία 2 χρόνια δεν είχε τις καλύτερες δυνατές σεζόν όπως τον είχαμε συνηθίσει τα παλαιότερα χρόνια με τον Κύπριο διεθνή να ψάχνει ένα ριστάρτ στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Η ομάδα της Λεμεσού του έδωσε αυτή την δυνατότητα και στα 29 του δείχνει

αποφασισμένος να δικαιώσει όσους τον εμπιστεύθηκαν. Στον 6ο ποδοσφαιρικό του σταθμό θέλει να βρει την δική του Ιθάκη και μέσα από την αγωνιστική του παρουσία να βοηθήσει την ΑΕΛ να υλοποιήσει τους στόχους της.

Είναι η 4η μεγάλη ομάδα που του δίνει την δυνατότητα να φορέσει την φανέλα της αφού είχε ο προηγηθεί ο Απόλλωνας (2007-10), η Ομόνοια (2010-13) και η Ανόρθωση (2013-16) πριν φύγει για την Λάρισα.

Στους 6 συνολικά ποδοσφαιρικούς σταθμούς του στην 12χρονη μέχρι τώρα πορεία του και η ομάδα της Ομόνοιας Αραδίππου η οποία τον ανέδειξε και τον πούλησε στους γαλάζιους της Λεμεσού.

Έχει ξεπεράσει ήδη τις 250 συμμετοχές σε Κύπρο και Ελλάδα έχοντας σκοράρει περισσότερα από 40 γκολ ενώ έχει 31 συμμετοχές με την Εθνική Κύπρου και 5 τέρματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα