ΑΕΛ: Να ξεκουραστεί η ομάδα

Για την ώρα δεν υπάρχει σκέψη για φιλικό αγώνα στην ΑΕΛ προκειμένου να καλυφθεί το χαμένος έδαφος μετά και την απόφαση του Σ.Δ.Κ για αποχή από τους αγώνες του κυπέλλου αλλά και του πρωταθλήματος μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Αυτό που προέχει στην ομάδα της Λεμεσού είναι η ξεκούραση της ομάδας. Όχι αγωνιστικά αλλά κυρίως ψυχολογικά. Οι ποδοσφαιριστές του Χριστάκη Χριστοφόρου μετά την ήττα από την Ανόρθωση και με τον τρόπο που ήρθε με ανατροπή, έφερε και την ανατροπή του κλίματος στην ομάδα. Όχι γιατί η ΑΕΛ

δεν προσπάθησε για να πάρει το αποτέλεσμα…αλλά γιατί βλέπει την εξάδα να απομακρύνεται. Δηλαδή ένας από τους στόχους ξεθωριάζει πολύ.

Βέβαια όσο υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες είναι δεδομένο πως οι παίκτες του Κύπριου τεχνικού θα τις κυνηγούν με χίλια…ωστόσο γνωρίζουν πως δεν θα είναι μόνο από τα πόδια τους η κατάληξη. Και πέντε σερί νίκες να κάνουν θα πρέπει να χαθούν αρκετοί βαθμοί από τις υπόλοιπες ομάδες για να μπει η ομάδα της Λεμεσού στην πρώτη εξάδα.

Πλέον η συγκέντρωση επικεντρώνεται στο κύπελλο. Μπορεί η ομάδα του Λιμανιού να έχει το μικρό πλεονέκτημα με το 1-0 του πρώτου αγώνα ωστόσο γνωρίζει από πρώτο χέρι ότι οι δυσκολίες για να πετύχει τον στόχο της (την κατάκτηση του κυπέλλου) είναι μεγάλες.

Οπόταν η διακοπή θα λειτουργήσει περισσότερο για διάβασμα της ομάδας και όχι αγωνιστικά. Ο Χριστάκης Χριστοφόρου θα προσπαθήσει να περάσει περισσότερο τη δική του φιλοσοφία τους ποδοσφαιριστές του ούτως ώστε να είναι πανέτοιμη για τη δύσκολη συνέχεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα