ΑΕΛ: «Να μας χαμογελάσει η τύχη» (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Για τον μεγάλο τελικό κυπέλλου, τα εισιτήρια, τους διαιτητές αλλά και για τον Μάριο Νικολάου μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΛ Θεόδωρος Αντωνίου. Τι είπε για το οικονομικό και για τις μετοχές

Στο ΓΣΖ ο τελικός: «Εμείς δεν έχουμε κανένα πρόβλημα που θα αγωνιστούμε στο ΓΣΖ. Εμείς θέλαμε να εφαρμοστεί η προκήρυξη.

Ακούσαμε όμως και τις άλλες απόψεις. Ήταν δύσκολο να δεχθούμε να αγωνιστούμε στο ΓΣΠ. Έπεσε στο τραπέζι και το Τσίρειο. Ο ΑΠΟΕΛ έδωσε την απάντηση του η οποία ήταν αρνητική και έτσι θα αγωνιστούμε στο ΓΣΖ. Ο καλύτερος και πιο τυχερός να πάρει το κύπελλο»

Για τα εισιτήρια του τελικού: «Δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη το νούμερο. Είναι δεδομένο πως η κεντρική κερκίδα έχει μεγαλύτερη χωρητικότητα. Αύριο θα τα δούμε στη σύσκεψη με την Αστυνομία»

Για πρώτη φορά στο ΓΣΖ: «Γίνεται μεγάλη συζήτηση. Δεν είμαι άνθρωπος που πιστεύει στις συμπτώσεις. Πιστεύουμε στην ομάδα και μακάρι να είναι πρώτη και καλή».

Πέντε χαμένοι τελικοί: «Ξέρουμε ότι έργο μας θα είναι πάρα πολύ δύσκολο. Ο αντίπαλος μας είναι μεγάλη ομάδα, ομάδα που ξέρει να παίρνει τίτλους. Όμως και εμείς τα τελευταία χρόνια παίζουμε και ένα τελικό. Είναι θετικό που κάθε χρόνο είμαστε εκεί. Ευχόμαστε ότι αυτή τη φορά θα μας χαμογελάσει και η τύχη και θα πετύχουμε τον στόχο μας».

Για τους διαιτητές του τελικού: «Γίνεται πάρα πολύ κουβέντα. Αυτό που θέλω να πω στον κόσμο μας είναι ότι πρέπει να έχει εμπιστοσύνη στη διοίκηση της ΑΕΛ. Η διοίκηση θα είναι σοβαρή και προσεκτική. Θα παρθούν οι αποφάσεις από την ΚΟΠ και τις ομάδες και θα ανακοινωθούν».

Για τον μεγάλο τελικό: «Εμείς θέλουμε να χαρεί ο κόσμος μας. Του έχουμε δώσει αρκετή απογοήτευση. Ελπίζουμε να πανηγυρίσουμε φέτος και μετά θα είναι μια μεγάλη ευκαιρία για να διεκδικήσουμε την είσοδο μας στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ»

Για τον Μάριο Νικολάου: «Πάρα πολύ δύσκολα θα είναι στη διάθεση του προπονητή του. Είναι στην Ελλάδα και θέλουμε να εξαντλήσουμε όλες μας τις πιθανότητες. Όταν θα επιστρέψει θα ξέρουμε πια θα είναι η κατάσταση του και αν θα είναι στην αποστολή».


Keywords
Τυχαία Θέματα