ΑΕΛ: Να είναι έτοιμη στην ώρα της

Σίγουρα το γεγονός ότι η ΑΕΛ έμεινε στο ισόπαλο 2-2 εντός έδρας με την Αγία Νάπα, δεν είναι και το καλύτερο.

Όμως η πραγματικότητα μια είναι. Μέσα στους αγώνες πρωταθλήματος ο Χριστάκης Χριστοφόρου θα προετοιμάζει την ομάδα , ώστε να είναι έτοιμη την ώρα της αλήθειας ,στην προσπάθεια για την κατάκτηση του κυπέλλου που είναι η μοναδική διέξοδος για διάκριση και έξοδο στην ευρώπη.

Έτσι πέραν απο το γόητρο οι αγώνες στο πρωτάθλημα θα είναι απλά βοηθητικοι για να είναι σε ετοιμότητα οι ποδοσφαιριστές ή

για να δοκιμάζει κάποια πράγματα ο κ Χρίστοφόρου. Είναι δεδομένο ότι η ΑΕΛ μέσα στην αποτυχία της στο πρωτάθλημα , ότι έχει το μεγάλο πλεονέκτημα απο τις άλλες ομάδες . Διότι αγωνιστικά και ψυχολογικά θα είναι πλήρως επικεντρωμένοι στο στόχο τους 100%.

Ή ΑΕΛ δεν θα έχει καμία δικαιολογία. Την ώρα την κρίσιμη και την καθοριστική για τα ημιτελικά θα πρέπει είναι πανέτοιμη. Το Κύπελλο είναι ο τεράστιος στόχος. Ο κόσμος περιμένει να φτάσει αυτή η ώρα για να δώσει την μάχη . Η δίψα άλλωστε είναι μεγάλη. Οι ΑΕΛίστες που τόσο πικράθηκαν στην φετινή σεζόν, θέλουν να σηκώσουν την κούπα του Κυπελλούχου. Άλλωστε πάνε χρόνια και χρόνια για να το καταφέρουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα