ΑΕΛ: Μεγάλη ευκαιρία…

Γράφτηκε, ειπώθηκε και τονίστηκε πολλάκις η κάκιστη πορεία της φετινής ΑΕΛ. Ο βασικός στόχος του πρωταθλήματος που δια στόματος του Εκπροσώπου Τύπου Θεόδωρου Αντωνίου είναι η είσοδος στην 6αδα ξεθωριάζει αγωνιστική με αγωνιστική.

Η ομάδα της Λεμεσού βρίσκεται στο όριο της … κόκκινης γραμμής που οδηγεί στη Β’ Κατηγορία και οκτώ βαθμούς μακριά από την 6η θέση. Πλέον οι στόχοι αναθεωρούνται μέχρι νεωτέρας αφού επείγει η απομάκρυνση της ΑΕΛ από

τις επικίνδυνες θέσεις. Αν τα καταφέρει και διανύσει μια ικανοποιητική πορεία, τότε το ξανά συζητάμε.

Στην παρούσα φάση, όμως, ο βασικότερος στόχος είναι η διαγραφή της τραγικής πορείας. Ο Μάκης Χάβος καλείται να αξιοποιήσει στο μέγιστο βαθμό τη διακοπή του πρωταθλήματος και να μεταμορφώσει την ΑΕΛ. Ο Ελλαδίτης τεχνικός θα πρέπει να επιστρατεύσει διάφορους τρόπους για να ανατρέψει το κακό κλίμα στα αποδυτήρια και στον κόσμο. Θα προσπαθήσει και ευελπιστεί ότι θα φέρει σε πέρας τη δύσκολη αποστολή.

Τα αποτελέσματα της διακοπής θα διαφανούν μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου. Η ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει κατά σειρά Σαλαμίνα, Εθνικό και Ομόνοια και όσο περισσότερους βαθμούς αποκομίσει τόσο το καλύτερο. Σαφώς και οι κίτρινοι θέλουν το απόλυτο των βαθμών, όμως, οι ρεαλιστικοί στόχοι στην παρούσα φάση είναι δυο νίκες απέναντι σε Σαλαμίνα και Εθνικό.

Αν τα καταφέρει τότε όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο, σε διαφορετική περίπτωση τα πάντα θα δυσκολέψουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα