ΑΕΛ: Κατώτερη των περιστάσεων

Είναι απόλυτα φυσιολογικό η προσοχή να είναι στον μεγάλο τελικό με τον ΑΠΟΕΛ. Όπως επίσης ότι ο Χριστάκης Χριστοφόρου θα συνεχίσει να δίνει ευκαιρίες σε νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι η ΑΕΛ θα πρέπει να παρουσιάζεται κατώτερη των περιστάσεων στο πρωτάθλημα. Για να είμαστε δίκαιοι φυσικά τα δυο απο τα τέσσερα τέρματα απέναντι στη

Δόξα , απο το σημείο του πέναλτι προήλθαν απο λανθασμένες αποφάσεις του διαιτητή της αναμέτρησης, κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα απο τον τηλεοπτικό φακό.

Αυτό που έχει σημασία όμως είναι ότι η ΑΕΛ μέχρι το τέλος του μαραθωνίου καλείται να δίνει τον καλύτερο της εαυτό , παρά την βαθμολογική αδιαφορία κάτι που θα βοηθήσει φυσικά για να διατηρηθούν σε καλή αγωνιστική κατάσταση και οι παίκτες ενόψει του μεγάλου τελικού στις 20 Μαϊου.

Σίγουρα αυτό το βαρύ 0-4 απο την Δόξα, γράφτηκε στην ιστορία σαν αρνητική επίδοση, απέναντι σε μια μικρομεσαία ομάδα. Είμαστε σίγουροι ότι αυτή η ήττα δεν θα περάσει απαρατήρητη ενόψει της συνέχειας. Η ΑΕΛ καλείται να ανεβάσει στροφές στη συνέχεια , κάτι που θα την βοηθήσει να προετοιμαστεί όσο το δυνατό καλύτερα για το μεγάλο ραντεβού με τον ΑΠΟΕΛ .

Keywords
Τυχαία Θέματα