ΑΕΛ και stoiximan.gr μαζί για ένα χρόνο!

Η stoiximan.gr είναι ο νέος χορηγός της ΑΕΛ για τη νέα χρονιά.

Η ανακοίνωση:

Η γνωστή στοιχηματική εταιρεία stoiximan.gr είναι ο νέος χορηγός της ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΤΔ.

Στην αίθουσα “SAINT GEORGE” έγινε σήμερα η παρουσίαση και η ανακοίνωση της συνεργασίας μας με την εν λόγο εταιρεία με παρόντες τον κ. Πάνο Κωνσταντόπουλο υπεύθυνο Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της Εταιρείας, τον Δημήτρη Γιαννέλη Γενικό Διευθυντή της ΑΕΛ, τον αρχηγό της ομάδας Μαριο Νικολάου και τον υπεύθυνο Επικοινωνίας της ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Θεόδωρο Αντωνίου.

Από πλευράς ΑΕΛ, αρχικά καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας Θεόδωρος Αντωνίου. “Σας καλωσορίζουμε στην σημερινή μας δημοσιογραφική διάσκεψη παρουσίαση ενός νέου χορηγού της ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ της στοιχηματικής εταιρείας stoiximan.gr. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η ΑΕΛ έχει δίπλα της από σήμερα μία τόσο μεγάλη και σοβαρή εταιρεία όπως η stoiximan.gr και την καλωσορίζουμε στην μεγάλη οικογένεια των χορηγών μας” τόνισε ανάμεσα σε άλλα.

Στη συνέχεια έδωσε το λόγο στον Δημήτρη Γιαννέλη, διευθυντή της ΑΕΛ Ποδόσφαιρο: “Θέλω να καλωσορίσω την κορυφαία στοιχηματική εταιρεία στην Ελλάδα και να ευχηθώ να έχει την ίδια και ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία στην Κύπρο. Στήριξε και συνεχίζει να στηρίζει αθλητές, που δεν μπορεί το κράτος. Τους ευχαριστήσουμε για τη συνεργασία και θα κάνουμε ότι είναι δυνατό να σταθούμε επάξια απ’ τη μεριά σε αυτή τη συνεργασία. Στηρίζουμε αυτούς που μας στηρίζουν” κατέληξε.

Ο Πάνος Κωνσταντόπουλος Διευθυντής Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της stoiximan.gr δήλωσε τα ακόλουθα: “Ευχαριστώ για τα καλά λόγια τους προλαλήσαντες. Είναι πολύ σημαντική η σύναψη σύναψη αυτής της συμφωνίας με την ιστορική ομάδα ΑΕΛ. Ακόμη και τα λόγια του ιδρυτικού μέλους της αείμνηστου Νίκου Σολομωνίδη που είχε πει ότι «Η ΑΕΛ είναι αθλητικό σωματείο. Όχι πολιτική στον αθλητισμό. Μη διαχωρίζετε τους αθλητές από τις πολιτικές τους αντιλήψεις. Οι αθλητές σε οποιαδήποτε φυλή, χώρα, θρήσκευμα ή πολιτική ιδεολογία και αν ανήκουν, είναι πάντα φίλοι και αδερφοί», είναι λόγια που δείχνουν περίτρανα την ιστορία του Σωματείου. Στόχος και σκοπός να προσφέρουμε υψηλές υπηρεσίες στα μέλη και τους φιλάθλους της ομάδας. Είναι σημαντικό οι επιτυχίες εντός και εκτός γηπέδου και σε αυτό προσβλέπουμε”.

Ο αρχηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας Μάριος Νικολάου ήταν παρόν στην παρουσίαση και τόνισε τα ακόλουθα: “Να ευχαριστήσω τη stoiximan.gr που μας στηρίζει. Όλοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα θέλουμε να αποδείξουμε ότι έκαναν καλή επιλογή που επέλεξαν την ομάδα μας. Οι επιτυχίες είναι μπροστά μας και θα είναι καλό που θα είναι μαζί μας”.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Keywords
Τυχαία Θέματα