ΑΕΛ: Ικανοποιημένοι για το... restart

Άμεση ανάκαμψη και επιστροφή στις νίκες, ήταν το σύνθημα που επικρατούσε στις τάξεις της ΑΕΛ ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος, κάτι το οποίο έγινε, με την επανεκκίνηση να γίνεται στο "Αντώνης Παπαδόπουλος". Η αυτοπεποίθηση και τα χαμόγελα επέστρεψαν στη λεμεσιανή ομάδα, με τον Μπρούνο Μπαλταζάρ να φέρνει άλλο αέρα στην ομάδα μετά τη νίκη επί της Ανόρθωσης.

Αρκετά ικανοποιημένος για το αποτέλεσμα της ομάδας του, όχι όμως ολοκληρωτικά από την εικόνα των ποδοσφαιριστών του, αυτό δήλωσε ο νέος Πορτογάλος τεχνικός

της ΑΕΛ, που έκανε ντεμπούτο με το δεξί στο "γαλαζοκίτρινο" πάγκο. Σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια της η ΑΕΛ ήταν βελτιωμένη, συγκεντρωμένη και ήθελε να κρατήσει το αποτέλεσμα μέχρι τέλους.

Εδώ που φτάσαμε δεν έχει σημασία το τι εικόνα θα παρουσιάζει στα παιχνίδια της η ΑΕΛ, εξάλλου και χθες δεν έθελξε με την εμφάνιση της στη Λάρνακα, αλλά να παίρνει την ουσία των τριών βαθμών. Ο μεγάλος στόχος για έξοδο στην Ευρώπη υφίσταται και ο Μπαλταζάρ τονίζει στους ποδοσφαιριστές του ότι αυτό θα το κυνηγήσουν είτε μέσω πρωταθλήματος, είτε μέσω κυπέλλου. Δεν θα το βάλουν κάτω, βγάζοντας όλο τους το είναι στο κυνήγι του ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα