ΑΕΛ: Η σύγκριση με πέρσι τα λέει όλα

Η ΑΕΛ διανύει μια από τις χειρότερες της χρονιές των τελευταίων χρόνων αφού με την πάροδο δεκατεσσάρων αγωνιστικών βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας, μόλις 8 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη 13 από Απόλλων και ΑΠΟΕΛ που οδηγούν την κούρσα.

Αριθμοί που λένε πολλά και φανερώνουν την μέχρι στιγμής (τραγική) εικόνα της ομάδας κατά την διάρκεια της φετινής σεζόν. Εάν δει κανείς τι έκανε η ΑΕΛ

στις πρώτες 14 αγωνιστικές της περσινής περιόδου μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του για την πορεία της ομάδας στη φετινή χρονιά. Πέρσι, σε 14 αγωνιστικές η ΑΕΛ μάζεψε 33 βαθμούς (10 νίκες, 3 ισοπαλίες, 1 ήττα), πέτυχε 23 γκολ και δέχθηκε μόλις 7.Φέτος μάζεψε συνολικά 18 βαθμούς (4 νίκες, 6 ισοπαλίες, 4 ήττες), πέτυχε 21 γκολ και δέχθηκε 17!Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους και δείχνουν την κακή πορεία της ομάδας στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος. Σίγουρα ο Χριστάκης Χριστοφόρου έχει πολλά να αλλάξει έτσι ώστε οι γαλαζοκίτρινοι να αντιστρέψουν την εικόνα τους έτσι ώστε να κυνηγήσουν αν μη τι άλλο την είσοδο στην εξάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα