ΑΕΛ: Η αδυναμία μίας ολόκληρης... σεζόν

Η ΑΕΛ πλήρωσε τα λάθη της και σ' ένα παιχνίδι που έμοιαζε ότι θα τελείωνε 0-0, ο Απόλλωνας χτύπησε στο τελευταίο δεκάλεπτο με την ομάδα του Πάμπου Χριστοδούλου να λυγίζει στο τέλος και να δέχεται την ήττα με δύο πολύ όμορφα γκολ από πλευράς Απόλλωνα.

Το ντεμπούτο και η ονομαστική γιορτή του Πάμπου Χριστόδουλου δεν συνοδεύτηκε με νίκη, μία νίκη που ήταν επιτακτικής ανάγκη, αφού ήθελε προβάδισμα ενόψει επαναληπτικού. Το ξεκίνημα για τον Πάμπο Χριστοδούλου

ήταν καλό, η ΑΕΛ δεν κινδύνεψε και ιδιαίτερα από τους ποδοσφαιριστές του Εμάνουελ, όμως δεν φτάνει να είσαι αρκετά καλή μεσοαμυντικά έπρεπε να έρθει και το γκολ.

Ουσιαστικά η ΑΕΛ παρουσίασε ένα πρόσωπο που βλέπαμε όλη τη χρονιά, την αδυναμία και τη δυστοκία της στο σκοράρισμα. Η ΑΕΛ νοσεί στην επιθετική γραμμή, αφού πέραν του ότι δεν βάζει γκολ, δεν έχει ούτε τις ευκαιρίες για να το κάνει. Θα χρειαστεί μεγάλη υπέρβαση ενόψει επαναληπτικού, αφού πλέον οι πιθανότητες είναι με το μέρος των «κυανόλευκων». Το κύπελλο είναι η μόνη διέξοδος φέτος για την… ΑΕΛ γι’ αυτό και επιβάλλεται ενόψει επαναληπτικού να μεταμορφωθεί.

Σίγουρα ο Πάμπος Χριστοδούλου δεν κρατά και το μαγικό ραβδί, ο ίδιος αντιλαμβάνεται την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα, πλέον όμως το βάρος πέφτει πάνω του. Με το πέρασμα των ημερών θα αντιληφθεί καλύτερα το τι γίνεται στην ομάδα και αδιαμφησβήτητα θα κάνει ότι περνά από το χέρι του για να βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα