ΑΕΛ: Επι του παρόντος η κατάσταση είναι μη ανατρέψιμη

Πληγώνει η ΑΕΛ και φαίνεται επι του παρόντος ότι η κατάσταση είναι μη ανατρέψιμη. Ο Χριστάκης Χριστοφόρου αποδείχθηκε και στην πράξη ότι δεν έχει το μαγικό ραβδί για να αλλάξει ττην αγωνιστική εικόνα της ομάδας, διότι απλούστατα δεν μπορεί ένα ''ερείπιο'', να γίνει παλάτι μέσα σε λίγους μήνες.

Σίγουρα ο Χριστάκης Χριστοφόρου δεν έχει καμία ευθύνη για αυτό το κατάντημα της ομάδας. Αποδείχθηκε ότι το καλοκαίρι έγιναν

τραγικά λάθη και η ΑΕΛ κτίστηκε στην άμμο. Η ευθύνη αυτής της κατάστασης βαραίνει τον προηγούμενο τεχνικό, τον Ιβάιλο Πέτεφ και φυσικά την διοίκηση Ανδρέα Σοφοκλέους. Ο Χριστοφόρου το μόνο που θα μπορούσε να κάνει , ήταν να ανεβάσει την ψυχολογία και μέσα απο τα θετικά αποτελέσματα, να γινόταν κάποια προσπάθεια για βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας της ομάδας. Φάνηκε όμως , πως και σε αυτό τον τομέα , η κατάσταση είναι μη ανατρέψιμη. Η ΑΕΛ "εγλωβίστηκε'' στα λάθη που έγιναν . Όταν δεν υπάρχει ποιότητα και παίκτες ηγέτες ,( αν εξαιρέσουμε κάποιους ), τίποτα δεν μπορει να γίνει.

Το πιο σημαντικό είναι να γίνει ο απολογισμός της μέχρι τώρα πορεία της ομάδας και η αναγνώριση των λαθών. Το "γκρέμισμα και το κτισιμο'' της ΑΕΛ θα πρέπει να αρχίσει απο τον Ιανουάριο και να κορυφωθεί το ερχόμενο καλοκαίρι , ώστε η ομάδα να βρεί ξανά την αίγλη της στην νέα αγωνιστική περίοδο.

Σίγουρα απο τον Ιανουάριο θα αρχίσει να κρίνεταοι και ο Χριστάκης Χριστοφόρου. Μέσα στο 2015 θα πρέπει να υπάρξει βελτίωση και η ΑΕΛ να πάρει το καλύτερο δυνατό. Πολλά θα εξαρτηθούν απο τις κινήσεις που θα γίνουν και θα είναι πολύ σημαντικό να ενταχθούν στην ομάδα , παίκτες με προσωπικότητα και ποιότητα

Keywords
Τυχαία Θέματα