ΑΕΛ: Έχει έτοιμους τους αντικαταστάτες

Ο Χριστάκης Χριστοφόρου καταστρώνει το πλάνο του για τη δύσκολη εξόρμηση στο «Παφιακό»
---------------------------------------------------------------------------------------

Χωρίς τους Ρομπέρ και Ντεγκρά θα ταξιδέψει η ΑΕΛ στο Παφιακό την ερχόμενη Κυριακή. Η επίσημη ΑΕΛ ανακοίνωσε χθες ότι ο Γάλλος αριστερός μπακ υπέστη θλάση Α' βαθμού στον τετρακέφαλο και θα μείνει δύο εβδομάδες εκτός δράσης. Αυτό σημαίνει

ότι χάνει τους αγώνες με Πάφο και ΑΕΚ. Και επειδή αμέσως μετά υπάρχει διακοπή στο πρωτάθλημα λόγω της εθνικής, ο Ρομπέρ θα επιστρέψει στη δράση έναν μήνα μετά τον τραυματισμό του δηλαδή στον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ στις 17 Οκτωβρίου.

Σε ό,τι αφορά τον Ντεκρά, ο οποίος επίσης αναρρώνει από θλάση Α' βαθμού, σήμερα θα μπει στο γήπεδο με ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης. Ο Αργεντινός τερματοφύλακας θα χάσει τον αγώνα της Κυριακής και πλέον θα κάνει αγώνα δρόμου για να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του για τον μεθεπόμενο αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ. Καλύτερη εικόνα για το αν οι πιθανότητες θα είναι μαζί του ή όχι θα υπάρξει την ερχόμενη εβδομάδα.

Στον αντίποδα έτοιμος για την επιστροφή του στη δράση είναι ο Γιώργος Ελευθερίου. Ο έμπειρος δεξιός μπακ αγωνίσθηκε στην πρεμιέρα και μετά έμεινε εκτός λόγω προβλήματος στους κοιλιακούς, χάνοντας τα παιγνίδια με Αγία Νάπα, Απόλλωνα, και Ερμή. Χθες συμπλήρωσε έναν μήνα από το τελευταίο του παιγνίδι, όμως είναι πανέτοιμος για τον αγώνα της Κυριακής.

Ο Χριστάκης Χριστοφόρου έχει έτοιμους τους αντικαταστάτες των απόντων του. Ο Λούκας Σκόβρον ήταν ο MVP της ΑΕΛ κόντρα στον Έρμη και έδειξε πανέτοιμος για να αντικαταστήσει τον Ντεγκρά για όσο καιρό χρειαστεί. Είναι πολύ σημαντικό για τον προπονητή της ΑΕΛ που ξέρει πλέον και στην πράξη και όχι μόνο στη θεωρία ότι έχει έναν τερματοφύλακα πάνω στον οποίο η ομάδα μπορεί να στηριχθεί όταν ο Ντεγκρά δεν μπορεί να υπερασπιστεί την εστία της ΑΕΛ. Ο Πολωνός είχε μεγάλη αυτοπεποίθηση παρά το ντεμπούτο του και γι' αυτό απέσπασε τα συγχαρητήρια των συμπαικτών του μετά το τέλος του αγώνα.

Όσον αφορά το αριστερό άκρο της άμυνας θα αγωνιστεί ο Βαλεντίνος Σιέλης. Ο διεθνής αμυντικός αποδεικνύει ότι είναι ένας πολύτιμος στρατιώτης για την ΑΕΛ, αφού όπου τον καλέσει ο προπονητής του να αγωνιστεί αυτός δίνει τον καλύτερό του εαυτό. Ο Σιέλης το περασμένο Σάββατο αγωνιζόμενος για μια ώρα στη θέση του Ρομπέρ τα πήγα πολύ καλά αμυντικά, ενώ ήταν και ο παίκτης που δημιούργησε το μοναδικό τέρμα της ομάδας του.

Keywords
Τυχαία Θέματα