ΑΕΛ: Διασώθηκαν

Ελάχιστοι ποδοσφαιριστές διασώθηκαν από τη μέχρι τώρα προβληματική και συνάμα καταθλιπτική πορεία της ΑΕΛ. Συγκεκριμένα πέντε παίκτες, τρεις εκ των οποίων αγωνίζονταν και στην περσινή περίοδο με τη φανέλα της ομάδας Από τους νεοφερμένους μόλις δυο.

Ρομέρο, Μπεμπέ, Εντμάρ, Γκουιντελεγιέ και Σταύρου παρουσιάζονται αρκετά καλοί, αλλά μόλις πέντε ποδοσφαιριστές από τους 20 δεν γίνεται δουλειά.Οι υπόλοιποι κινούνται κάτω του μετρίου και πραγματικά είναι άξιο απορίας τι συμβαίνει, κυρίως για τους ποδοσφαιριστές

που τα προηγούμενα χρόνια παρουσιάζονταν από καλοί ως εξαιρετικά καλοί. Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι Νικολάου και Καρλίτος. Δυο ποδοσφαιριστές που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στα τελευταία τρία χρόνια, εμφανίζονται ανήμποροι.Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι στον αρχηγό. Βρίσκεται κάτω από παρατεταμένο ντεφορμάρισμα, αδυνατεί να κάνει τα απολύτως απαραίτητα και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει αν και πότε θα ανέβει.Ο Καρλίτος είναι κάπως καλύτερος, αλλά και αυτός απέχει αρκετά από τον πολύ καλό ποδοσφαιριστή που γνωρίσαμε τα προηγούμενα χρόνια.Όσον αφορά στις μετεγγραφές του καλοκαιριού, δεν υπάρχει σοβαρός λόγος να γίνει συζήτηση, καθώς μετά τους Γκουιντελεγιέ και Σταύρου επικρατεί το χάος.

Keywords
Τυχαία Θέματα