ΑΕΛ: «Δεν θα υπάρχει αύριο» (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Για τη σημασία της πρόκρισης στον επόμενο γύρο του κυπέλλου μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΛ Θεόδωρος Αντωνίου.

Αποσπάσματα των δηλώσεων του…Περισσότερα στο Ηχητικό κομμάτι

Για τον αγώνα της Τετάρτης κόντρα στον Ερμή: «Είναι ένας τελικός για εμας. Δεν υπάρχει αύριο αν δεν πάρουμε την πρόκριση. Προετοιμαζόμαστε με τον καλύτερο τρόπο. Λειτουργούν όλα καλά και θέλουμε να πιστεύουμε πως θα πετύχουμε τον στόχο μας».

Αγωνιστικά: «Το μοναδικό πρόβλημα είναι

ο Σαμπού. Παραμένει αμφίβολος και αύριο θα ξεκαθαρίσει οριστικά. Ο κάθε ποδοσφαιριστής του ρόστερ είναι σημαντικός».

Για τα εισιτήρια: «Σήμερα η ημέρα ήταν για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας. Μέχρι αύριο θα τα εξαντλήσουμε όλα».

Αν υπάρχει πίεση: «Μας επηρεάζει θετικά η όλη πίεση. Η ομάδα είναι μεγάλη και ζει με την πίεση, όσο και να φέτος αποτύχαμε στο πρωτάθλημα».

Για τους παίκτες κλειδιά στην ομάδα: «Περιμένουμε πολλά από όλο το ρόστερ. Είμαστε μια οικογένεια…ακόμη και αυτοί που δεν θα αγωνιστούν θα πρέπει να βοηθήσουν τους συμπαίκτες τους. Με αυτόν τον τρόπο λειτουργούμε».

Η επόμενη μέρα: «Στην ΑΕΛ γίνονται πάρα πολλές κινήσεις. Όμως αυτή τη στιγμή έχουμε υποχρεώσεις. Ο κόσμος καταλαβαίνει ότι γίνονται κινήσεις. Ήδη ανακοινώσαμε την επέκταση του Αϊρόσα»

Για το οικονομικό: «Είναι μια δύσκολη χρονιά για την ΑΕΛ. Επειδή είχαμε και τις τιμωρίες. Από την περσινή χρονιά. Δυστυχώς ήταν μια δύσκολη χρονιά. Τώρα με τις μετοχές το πράγμα είναι λίγο «κοιμισμένο». Θέλουμε ο κόσμος να βοηθήσει».

Keywords
Τυχαία Θέματα