ΑΕΛ: Αρχίζει η κατασκοπεία της Αούστρια

Στον επαναληπτικό με την Προγκρέ, κατά κύριο λόγο και δευτερεύοντος στις αναμετρήσεις - που καλώς εχόντων των πραγμάτων ακολουθούν – με την Αούστρια Βιέννης βρίσκεται η προσοχή στην ΑΕΛ.

Η Λεμεσιανή ομάδα επέστρεψε από το Λουξεμβρούργο με ένα τεράστιο πλεονέκτημα για πρόκριση στον γ’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ και στον επαναληπτικό της Πέμπτης στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» καλείται να σφραγίσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Η νίκη της ΑΕΛ

με 1-0 στον πρώτο αγώνα επετεύχθη - κυρίως – ένεκα του γεγονότος πως υπερτερεί κατά κράτος σε όλους τους τομείς έναντι της Προγκρέ και με την δέουσα σοβαρότητα και προσοχή στον επαναληπτικό, η πρόκριση θα καταλήξει στα χέρια των «γαλαζοκιτρίνων».

Τα πιο πάνω στοιχεία δίνουν την ευχέρεια στην Λεμεσιανή ομάδα να ρίχνει από τώρα το «βλέμμα» και στην Αούστρια Βιέννης η οποία ακολουθεί στον γ’ προκριματικό γύρο της διοργάνωσης. Πιο επισταμένα, ωστόσο, θα ασχοληθούν μετά την εξασφάλιση της πρόκριση.

Εφόσον όλα πάνε κατ΄ ευχή στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» ακολούθως το τεχνικό επιτελείο της ΑΕΛ θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά την επόμενη αντίπαλο της ομάδας καθώς το πρωτάθλημα Αυστρίας αρχίζει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 22 και 23 Ιουλίου.

Η Αούστρια αγωνίζεται την Κυριακή με την Άλταχ εκτός έδρας και θεωρείται δεδομένο πως μέλος του τεχνικού επιτελείου της ΑΕΛ θα ταξιδέψει στην Αυστρία για να κατασκοπεύσει την ομάδα του Τόρστεν Φινκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα