ΑΕΛ: "Ξεσηκωθείτε!"

Στο κόλπο της εξάδας παρέμεινε η ΑΕΛ μετά τα αποτελέσματα της 20ης αγωνιστικής. Την επόμενη αγωνιστική οι κίτρινοι της Λεμεσού θα φιλοξενήσουν την Ομόνοια στο Τσίρειο, ωστόσο θα μεσολαβήσει ο πρώτος αγώνας κυπέλλου με αντίπαλο τον Ερμή. Η διοίκηση καλεί τον κόσμο να ξεσηκωθεί και να στηρίξει την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών.

Η ανακοίνωση:

Η ΑΕΛ Ποδόσφαιρο Λτδ θέλει να ευχαριστήσει

τους φίλους της ομάδας που έδωσαν το παρών τους στο Τσίρειο το απόγευμα της Κυριακής (15/2) στην αναμέτρηση απέναντι στην Αγία Νάπα και ταυτόχρονα να καλέσει τους απανταχού ΑΕΛίστες να ξεσηκωθούν ενόψει του αγώνα κυπέλλου με τον Ερμή την ερχόμενη Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου που θα γίνει στο Τσίρειο στάδιο στις 18:00.Η χρονιά δυστυχώς δεν ξεκίνησε όπως την θέλαμε. Είναι γεγονός ότι υπήρχαν αδυναμίες στην ομάδα, οι οποίες σε συνδυασμό με ορισμένα άλλα ζητήματα που εσείς οι ΑΕΛίστες ξέρετε αρκετά καλά, δεν μας άφησαν να παλέψουμε για τον μεγάλο μας στόχο που ήταν το πρωτάθλημα.Η Διοίκηση με σκληρή δουλειά, τόλμη και αποφασιστικότητα προέβη σε αλλαγές, με στόχο την άμεση αλλαγή των δεδομένων. Η Τεχνική ηγεσία επίσης με σκληρή δουλειά αλλάζει καθημερινά πράγματα προς το καλύτερο και η πρόοδος της ομάδας μας είναι πλέον φανερή.

Εδώ που φτάσαμε ξέρουμε ότι στο θεσμό του πρωταθλήματος τα πράγματα δεν εξαρτώνται από εμάς, αλλά και από τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων που παλεύουν για την είσοδο στην 6άδα. Εμείς υποσχεθήκαμε εδώ και καιρό ότι θα δώσουμε τη μάχη μέχρι το τελευταίο λεπτό του τελευταίου αγώνα και αυτό θα πράξουμε.Πλέον όμως μπροστά μας έχουμε ένα άκρως σημαντικό παιχνίδι για τον θεσμό του κυπέλλου. Την ερχόμενη Τετάρτη θέλουμε τους απανταχού ΑΕΛίστες να κατακλύσουν την Ανατολική εξέδρα. Το ζητά η διοίκηση, το ζητά η τεχνική ηγεσία, το ζητάνε οι ποδοσφαιριστές μας, μα πάνω απ’ όλα η ίδια η ιστορία μας.Το απόγευμα (18:00) της Τετάρτης είναι υποχρέωση όλων μας να δώσουμε δύναμη στην ομάδα και να την σπρώξουμε προς το πρώτο καλό αποτέλεσμα για την πρόκριση.ΑΕΛίστα, οι ποδοσφαιριστές του Χριστάκη Χριστοφόρου θα χρειαστούν την βοήθεια σου στις δύσκολες στιγμές του αγώνα. Ενθάρρυνε τους έτσι όπως μόνο εσύ ξέρεις. Πάμε όλοι μαζί να κάνουμε το πρώτο βήμα!Τέλος, η διοίκηση αντιλαμβανόμενη τα προβλήματα του κόσμου και τις οικονομικές δυσκολίες, έχει ήδη υποβάλει αίτημα προς την Ομοσπονδία έτσι ώστε να κατέβει η τιμή του εισιτηρίου από 17 ευρώ σε 12 ευρώ όπως είναι δηλαδή και στους αγώνες πρωταθλήματος, με ένα και μοναδικό στόχο! ΤΗΝ ΚΑΤΑΜΕΣΤΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΚΕΡΚΙΔΑ!Γραφείο Τύπου και ΕπικοινωνίαςΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΤΔ

Keywords
Τυχαία Θέματα