ΑΕΛ: Αυτοί που ξεχώρισαν στο ντέρμπι

Δεν είναι και λίγο πράγμα να κερδίζει την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος και ειδικά μέσα στην έδρα της. Όλοι οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ που αγωνίστηκαν έδωσαν τα πάντα προκειμένου να πάρει το σπουδαίο διπλό η ομάδα της Λεμεσού.

Στην άμυνα δέσποζε το δίδυμο Σουάρες, Σιέλης. Ο Αφρικανός κάλυψε με τον καλύτερο τρόπο το κενό του Αντράντε και σίγουρα πραγματοποίησε την καλύτερη του φετινή εμφάνιση. Δίπλα του ο Σίελης, ο οποίος επίσης τα πήγε εξαιρετικά

και καθάρισε πολλές φάσεις στην περιοχή της ΑΕΛ.

Στην μεσαία γραμμή τόσο ο Ελευθερίου όσο και ο Οχενέ έκαναν πολύ καλό παιγνίδι, αποσυντονίζοντας το μεγάλο όπλο των πρωτοπόρων. Στην επίθεση, ο Μέσκα πραγματοποίησε επίσης την καλύτερη του εμφάνιση στην Κύπρο, σε βαθμό τέτοιο που κάποιοι αναρωτήθηκαν αν ήταν νέα μεταγραφή και όχι ο ποδοσφαιριστής που έβλεπαν τις προηγούμενες εβδομάδες.

Ο Σαρδινέρο επέστρεψε στα γκολ φθάνοντας τα 6 φέτος, σκοράροντας ξανά σε βάρος της ΑΕΚ όπως το έπραξε πέρσι στο Τσίρειο και στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο.

Ο Πιέχ στο ντεμπούτο του ήταν αρκετά κινητικός, όμως ένιωσε ενοχλήσεις στο μηρό με αποτέλεσμα να ζητήσει αλλαγή και ο Φράνκ Φέλτσερ να περάσει στην θέση του. Ο αντικαταστάτης του, σημείωσε το 2-0 με ωραία κεφαλιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα