ΑΕΚ: Το ρεκόρ και τα οικονομικά κέρδη

Η ΑΕΚ με δεύτερη νίκη επί της Κλίφτονβιλ σφράγισε χθες βράδυ την πρόκριση της στον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Στην φάση αυτή θα αντιμετωπίσει την Σπαρτακ Μόσχας με τον πρώτο αγώνα να διεξάγεται την Πέμπτη στο Αντ. Παπαδόπουλος.

Η χθεσινή νίκη της ΑΕΚ αποτελεί ρεκόρ για την ομάδα της Λάρνακας. Πέτυχε τέσσερις συνεχόμενες νίκες σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Δυο επί της Φολγκόρε

και δυο επί της Κλιφτονβιλ.

Οι δυο προκρίσεις της ΑΕΚ, από τον 1ο και 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ θα φέρει και αρκετό χρήμα στο ταμείο της.

Συγκεκριμένα η πρόκριση από τον 1ο προκριματικό γύρο ισοδυναμεί με 200.000 ευρώ. Η πρόκριση από τον 2ο προκριματικό γύρο ισοδυναμεί με 210.000 ευρώ. Σύνολο από τις δυο προκρίσεις 410.000 ευρώ. Υπολογίζοντας τα εισιτήρια που διέθεσε στους δυο μέχρι τώρα εντός έδρας αγώνες, τα έσοδα της ξεπερνούν σαφώς τις 500.000 ευρώ.

Το ποσό αυτό θα αυξηθεί από την διάθεση των εισιτηρίων στον εντός έδρας αγώνα με την Σπαρτάκ Μόσχας την Πέμπτη ενώ σε περίπτωση πρόκρισης από τον 3ο προκριματικό γύρο η ΑΕΚ θα βάλει στο ταμείο της ακόμα 220.000 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα