ΑΕΚ: Το δικαιολογημένο παράπονο του Καραπατάκη

Όσο και απαιτητικός και αν είναι ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας κάποια πράγματα δεν δικαιολογούνται. Γιατί το λέω; Απλά γιατί συμφωνώ απόλυτα με τις δηλώσεις του προέδρου της ΑΕΚ Άντρου Καραπατάκη και το δικαιολογημένο παράπονο για την μη προσέλευση του φίλαθλου κόσμου της ΑΕΚ στο γήπεδο.

Πριν ανοίξει τις πύλες του το ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ υπήρχε η δικαιολογία ότι

το ΓΣΖ δεν είναι ποδοσφαιρικό. Δεκτή ως κάποιο σημείο. Η ΑΕΚ επί διοίκησης Καραπάτακη εκπέμπει ποδοσφαιρική υγεία, δυναμική ομάδα με πρωταγωνιστικό ρόλο. Διεκδικητικό σύνολο σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Το πιο σημαντικό επίτευγμα ότι σε πολύ σύντομο διάστημα δημιούργησε ένα στολίδι. Παρόλο αυτά τα στοιχεία ο κόσμος της ΑΕΚ δεν ανταπέδωσε στον βαθμό που έπρεπε τα όσα του έδωσε η διοίκηση και η ομάδα.

Σε αγώνες ντέρμπι το γήπεδο δεν ήταν γεμάτο. Αυτό που αποκαλούμε όλοι έδρα δεν ήταν το ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ. Προσπάθειες για να έρθει ο κόσμος έγιναν, δεν πέτυχαν στον βαθμό που στοχεύει η διοίκηση.

Αυτό που θα πρέπει να αντιληφθεί ο κόσμος της ΑΕΚ είναι απλό. Διοίκηση σωστή έχει. Ομάδα με πρωταγωνιστικό ρόλο έχει. Σωστή δουλειά γίνεται. Ποδόσφαιρο πολύ καλό αποδίδει. Γήπεδο δικό της έχει. Ωστόσο για να κατακτήσει θα πρέπει να έχει και ακόμα ένα στοιχείο, το γεμάτο γήπεδο. Την απόλυτη έμπρακτη στήριξη του κόσμου.

Keywords
Τυχαία Θέματα