ΑΕΚ: Ποιότητα ναι, ποσότητα όχι

Είναι γεγονός ότι στο φετινό ρόστερ της ΑΕΚ έχουν προστεθεί ποιοτικοί ποδοσφαιριστές με αποτέλεσμα η ομάδα ν’ ανεβαίνει ακόμη ένα επίπεδο. Αυτό φάνηκε και στα δύο παιχνίδια με την Μπορντό. Όλοι οι νεοφερμένοι στην ομάδα πήραν άριστα. Δεν αγωνίστηκε μόνο ο Βασίλης Χατζηγιαννακού και οι δύο τερματοφύλακες. Άλβες, Μαρτσίνιακ, Νίνου και Τέτε άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις σε όλους τους τομείς. Ο Τόμας Κρίστιανσεν στερήθηκε τον Λαμπάν στον πρώτο αγώνα με την Μπορντό, άντε και τον Μουρίγιο και στον επαναληπτικό τους τραυματίες

Μαρτσίνιακ και Μιντίκκη. Μπορεί να υπάρχουν πολυθεσίτες ποδοσφαιριστές, ειδικά στην αμυντική γραμμή και ο Δανός τεχνικός να βρήκε τις λύσεις. Ακόμη και μετά την αποβολή του Ορτίθ έκανε ότι μπορούσε και δεν φάνηκε ιδιαίτερα το κενό του, αφού μέχρι και ο Λαμπάν και ο Μπόλιεβιτς αγωνίστηκαν στα στόπερ.

Ένα από τα πιο σημαντικά κέρδη της ομάδας της Λάρνακας είναι που βγήκαν οι όποιες αδυναμίες είχε. Θα ήταν αδύνατο να μη φανούν οι αδυναμίες στου όταν αγωνίζεσαι με μια πιο μεγάλη ομάδα. Αυτό έκανε τεράστιο καλό και ήταν πάρα πολύ ωφέλιμο για τον Τσάβι Ρόκα, ο οποίος αν δεν έκανε σκέψεις για περαιτέρω ενίσχυση, τώρα είναι αναγκασμένος να κάνει. Έφυγαν από το περσινό ρόστερ εννέα ποδοσφαιριστές, μαζί με τον τραυματία Μουρίγιο, σύνολο δέκα και ήρθαν μόνο οκτώ. Ποσοτικά ο Τσάβι Ρόκα πρέπει να προχωρήσει σε ακόμη δύο προσθήκες με παίκτες για τον δεύτερο κατάλογο κάτω των 21, ή τουλάχιστον ακόμη ενός αμυντικού που ν’ αγωνίζεται και στη μεσαία γραμμή.

Keywords
Τυχαία Θέματα