ΑΕΚ: Ο Κρίστιανσεν ξέχασε το σημαντικότερο

Όταν σε 210 λεπτά (συν τους χρόνους των καθυστερήσεων) δεν σκοράρεις για να προκριθείς, τότε τα λόγια είναι περιττά ή για φτηνές δικαιολογίες. Όπως για παράδειγμα οι δηλώσεις του Τόμας Κρίστιανσεν μετά τον αποκλεισμό από την Ομόνοια.

Ο Δανός τεχνικός προσέγγισε επιφανειακά τον αποκλεισμό και τόνισε στη διάσκεψη Τύπου ότι η ομάδα του εδώ και δυο χρόνια είναι αήττητη στο κύπελλο, αλλά δεν πήγε τελικό. Ο κ. Κρίστιανσεν, όμως, ξέχασε κάτι πολύ σημαντικό. Ότι η ΑΕΚ δεν κέρδισε κανέναν

αντίπαλο στην ημιτελική φάση, ούτε την ΑΕΛ πέρυσι, ούτε την Ομόνοια φέτος. Μάλιστα οι πιθανότητες και στις δυο περιπτώσεις ήταν με το μέρος της ομάδας του. Κυρίως χθες. Ωστόσο από τη στιγμή που οι κιτρινοπράσινοι δεν μπόρεσαν να σκοράρουν σε 120 λεπτά και οδήγησαν τον αγώνα στα πέναλτι, τότε οι πιθανότητες ήταν 50-50.

Η επόμενη ημέρα στην ΑΕΚ είναι πάρα πολύ δύσκολη, αφού τα δεδομένα είναι εναντίον της. Η ομάδα της Λάρνακας πρέπει να μαζέψει τα συντρίμμια της και να κερδίσει την Ανόρθωση ή να έχει καλύτερο αποτέλεσμα από τον ΑΠΟΕΛ για να παραμείνει στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Σε διαφορετική περίπτωση θα δει και το μεγάλο της στόχο να κάνει … φτερά.

Ο αγώνας με την Ανόρθωση είναι ο πιο σημαντικός της χρονιάς και αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η αντίδραση μετά τον αποκλεισμό και φυσικά χωρίς τέσσερις σημαντικούς ποδοσφαιριστές.

Keywords
Τυχαία Θέματα