ΑΕΚ: Μία σεζόν γεμάτη θρίλερ

Σίγουρα, με 6 λεπτά (και τις καθυστερήσεις) να απομένουν, μαύρα φίδια έζωναν τους ανθρώπους και τους φίλους της ΑΕΚ, που έβλεπαν την αριθμητική και κυρίως την αγωνιστική τους υπεροχή να μην καρποφορεί. Άλλο ένα γκραν γκινιόλ που είχε σήμερα ευτυχή κατάληξη. Αντιλαμβάνεται ο καθένας πως θα ήταν η κατάσταση, αν ο Χαραλαμπίδης δεν έλυνε το γόρδιο δεσμό. Ανεξάρτητα από την τελική κατάταξη του πρωταθλήματος, οι Λαρνακείς θα έχουν να θυμούνται μία χρονιά με πολλά θρίλερ. Πολλά ματς, που η καρδιά των οπαδών

της έσπασε.

Άλλα είχαν θετική και άλλη αρνητική κατάληξη. Το πρώτο ήλθε με την ΑΕΛ, όταν γύρισε το ματς με δύο γκολ στο διάστημα 79΄-83’. Ακολουθεί η ψυχρολουσία με Δόξα (ισοφαρίστηκε σε 1-1 στην εκπνοή). Κόντρα στην ΑΕΖ, ισοφαρίζει στο 87΄και χάνει πέναλτι στο 90’ φεύγα. Δεύτερο θρίλερ με την ΑΕΛ, όπου χάνει τη νίκη στο Τσίρειο στο 90΄.

Κόντρα στον Απόλλωνα έχει τη νίκη στο χέρια της, αλλά δέχεται δύο γκολ στις καθυστερήσεις. Ρεφάρει την επόμενη αγωνιστική με τα δύο γκολ και την ανατροπή κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, ακολουθεί καπάκι η ήττα από την ΑΕΛ στο τέλος (3ο θρίλερ με την ομάδα της Λεμεσού). Το σημερινό με την Ανόρθωση ήταν το 8ο. Αν προσθέσει και κάποιος την ισοπαλία με την Ομόνοια (το χαμενο πέναλτι του Τρισκόφσκι), γίνονται εννέα.

Keywords
Τυχαία Θέματα