ΑΕΚ: Κατέχει την 3η θέση στα ντέρμπι

Η εκπληκτική πορεία της ΑΕΚ στα τελευταία της παιχνίδια αποτυπώνεται στους αριθμούς που την συνοδεύουν. Μπορεί η ομάδα του Τόμας Κριστιάνσεν να κατέχει την 4η θέση της βαθμολογίας με 22 βαθμούς ωστόσο στα ντέρμπι της πρώτης εξάδας κατέχει την 3η θέση σε συγκομιδή βαθμών. Πρώτος ο ΑΠΟΕΛ με 18 βαθμούς δεύτερος ο Απόλλωνας με 16.

Η ΑΕΚ στα 9 ντέρμπι

που έδωσε συμπεριλαμβανομένου και της ΑΕΛ η οποία βρίσκεται στην 7η θέση μάζεψε 15 βαθμούς μετρώντας 4 νίκες, τρεις ισοπαλίες και δυο ήττες. Και αυτές στον πρώτο γύρο από ΑΠΟΕΛ στην δεύτερη αγωνιστική και Ανόρθωση στην 3η.

Από τότε έδωσε άλλα έξι ντέρμπι, μετρώντας έξι νίκες και επτά ισοπαλίες. Παράλληλα η ΑΕΚ κατέχει και ένα θετικό στοιχείο σε σύγκριση με τις ομάδες που βρίσκονται πιο πάνω απ’ αυτή στη βαθμολογία αφού πέτυχε στα ντέρμπι 16 τέρματα σε σύγκριση με ΑΠΟΕΛ (12), Απόλλων (13) και Ερμή (10).

Αυτή την αγωνιστική η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Ομόνοια στο ΓΣΖ. Εκεί όπου μετρά μια ήττα (ΑΠΟΕΛ), δυο νίκες (Απόλλων,Ανόρθωση) και δυο ισοπαλίες (ΑΕΛ,Ερμή). Στον πρώτο γύρο η ομάδα του Ολλανδού τεχνικού κέρδισε τους πράσινους με 1-0 μέσα στο ΓΣΠ.

Τα ντέρμπι της ΑΕΚ:Απόλλων-ΑΕΚ 2-5ΑΕΚ-ΑΠΟΕΛ 0-2Ανόρθωση-ΑΕΚ 2-1Ομόνοια-ΑΕΚ 0-1ΑΕΚ-Ερμής 0-0ΑΕΚ-ΑΕΛ 1-1ΑΕΚ-Απόλλωνας 3-1ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ 4-4ΑΕΚ-Ανόρθωση 1-0

Ακολουθούν:ΑΕΚ-Ομόνοια-Ερμής-ΑΕΚ-ΑΕΛ-ΑΕΚ-

Keywords
Τυχαία Θέματα